Transformatie workshop op locatie

  Lichter werken in het hart van de organisatie

  Hoe zou het zijn wanneer er een grote verandering plaatsvindt in het hart van elke organisatie? En dat jij je weer mag verbinden en mag zorgen voor jezelf vanuit je hart? Om (weer) te voelen en ervaren dat lichter leven en werken écht mogelijk is? Dat je leert om bewuste keuzes te maken. Dat je vitaal, gezond en gelukkig in je leven en je werk mag staan? Dat het in je werk om jou mag gaan, jij je stem laat horen en dat jij je grenzen bewaakt? Kom dan genieten van een waardevolle en gezellige dag vol met inspiratie, leerzame nieuwe informatie, persoonlijke ontwikkeling en groei van bewustzijn om zelf onderdeel te zijn van de verandering die je wilt zien in bevrijding van het systeem.

  Intentie

  Het is mijn intentie om jou bewust te maken van hoe jij zelf van positieve waarde kunt zijn op jouw kwaliteit van werken in de organisatie of jouw afdeling. Wanneer je dagelijks jouw persoonlijk leiderschap en groei van bewustzijn inzet, ben je zelf de verandering die nodig is.

  Prachtige locatie

  Deze workshop vindt plaats op een prachtige locatie, nog nader te bepalen. Altijd midden in de natuur. Gun jezelf deze tijd en meer in balans komen in een dag met alleen maar aandacht voor jou. Je reist mee naar binnen met waardevolle oefeningen en werkvormen, de kracht van meditatie, visualisatie en het voelen en ervaren van lichaamsbewustzijn. Naast het programma is er altijd ruimte om intuïtief te laten gebeuren wat gezien en gehoord wil worden. Júist in deze momenten is er in de energie ruimte voor transformatie en heling.

  Enthousiasme en liefde voor bevlogen teams

  Met mijn energie van liefde en enthousiasme voor mensen die willen groeien, door een duik te nemen in je weerstand, is deze magische workshop van groei naar meer zelfbewustzijn. Ik neem je mee naar verbinden, (her)ontdekken van kwaliteiten en talenten en een nieuwe kijk op de lichter werken en leven. Aan het einde van de workshop voel je je lichter en heb je inzicht om krachtig jezelf en je team te inspireren. Je gaat opgeladen naar huis met motivatie en vertrouwen om de juiste bewuste keuzes te maken in je privé leven en in je werk. Je neemt in ieder geval mee;

  • Zelfzorg voor jou op de eerste plaats
  • Grenzen ontdekken en bewaken op een nieuwe manier
  • Je stem laten horen vanuit eigen kracht
  • Lichter werken met energie en dit overdragen aan je team

  Een investering van aandacht

  Het is voor jullie een kwestie van ontvangen én openstaan voor zelfontwikkeling van binnenuit. Een investering van tijd en aandacht om helder en zuiver te ervaren wie je bent als mens in je werk en hoe je zorgt voor jezelf en anderen.

  Transformeer jezelf, transformeer je zelfzorg!

  Praktische info:

  Nog nader te bepalen.

  Aanmelden workshop

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: