Transformatie workshop op locatie

  Innerlijk kind: 'It's a joy to get to know you'

  Deze transformatie workshop is een inspiratie dag helemaal voor jou! In verbinding met jouw verloren innerlijke kindsdelen. Ik nodig jou uit om het innerlijk kind in jou welkom te heten. Er contact mee te maken, het mee te nemen naar de mooiste en meest veilige plek binnenin jou en het vervolgens met alle liefde die je in je hebt, te redden en te helen. Om hem of haar vervolgens te laten opgroeien aan jouw hand naar het volwassen bewustzijn in jouw leven van nu. 

  Het ontwaken van innerlijke kinderen

  Groeiend bewustzijn en het steeds feller schijnen van ons licht, geeft in de ruimte openingen voor het innerlijk kind in ons. In essentie in blijheid en speelsheid, magie en onbevangenheid, heeft zich ook gekneusd, beschadigd, gebroken en verloren gevoeld. In het kindsbewustzijn in verbinding met het grote geheel, heeft het zich aangepast, klein gemaakt, niet gehoord en gezien gevoeld en begreep het niets van al het voelbare waar vervolgens niet over werd gesproken. Ervaar de kracht van een groep, in veiligheid en geborgenheid en een bedding van vertrouwen op weg naar het erkennen en liefhebben van deze kindsdelen in jou.

  Ouder-kind verbinding

  Extra aandacht verdient de verbinding tussen ouders en kind. Vaak zijn er in deze relaties de spiegels en triggers die aandacht vragen voor beschadigde en/of getraumatiseerde innerlijk kindsdelen. In het onbewust dragen en verantwoordelijk voelen, in aanpassen vanuit loyaliteit, raken deze kindsdelen tussen moeder en dochter/zoon of vader en zoon/dochter, met elkaar verweven. Jouw eigen licht en bewustzijn hierop, geeft helderheid, acceptatie en inzicht in liefde voor ieders persoonlijke innerlijk kind. In welke rol dan ook, ouder of kind, ontstaat er in beide richtingen heling, herstel en bestaansrecht in de verbinding. 

  Prachtige locatie

  Deze workshop vindt plaats op een prachtige locatie, midden in de natuur. Het intieme landgoed Bleijendijk in Vught, is een fijne rustige plek. Ervaar de kracht van meditatie, visualisatie en het voelen en ervaren van lichaamsbewustzijn. Naast het programma maak ik altijd ruimte om intuïtief te laten gebeuren wat gezien en gehoord wil worden. Júist in deze momenten is er in de energie ruimte voor transformatie en heling.

  Jouw investering

  €111,- voor de gehele dag, inclusief koffie, thee water en lekkers en inclusief biologische vegetarische lunch. In de energie van de volle maan is de vuurceremonie (wat wil je loslaten en wat neem je mee van deze dag) een magische afsluiting van de dag.

  Ervaringen

  Lees ook de ervaringen van de deelnemers.

  Praktische info:

  Je kunt je voor deze één daagse workshop op de volgende dagen aanmelden:

  Datum: zondag 20 februari 2022 of zondag 20 maart 2022

  Tijd: 9.30 uur tot 17.30 uur

  Locatie: Landgoed Bleijendijk

  Adres: Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NL Vught

  Materialen zoals yoga matjes, meditatie kussens, (paarden) dekens zijn aanwezig (voel je vrij eigen zachte dekens en materiaal mee te nemen).

  Meenemen: voor journalen en het maken van notities neem je een mooi schrijfboekje mee, een pen krijg je van mij.

  Via onderstaande knop meld je je aan voor deze ontspannende dag. Je ontvangt vervolgens een bevestiging mail. De routebeschrijving naar het landgoed en de factuur, alsmede een paar korte vragen, volgen na de bevestiging. 

   Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

  Aanmelden workshop

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: