Transformatie workshop op locatie

  Lichter werken in het hart van de zorg

  Mededeling: vanwege alle maatregelen en regels gaat de geplande datum van 30 april 2020 niet door. Een nieuwe datum volgt.

  Hoe zou het zijn wanneer er een grote verandering plaatsvindt in het hart van de zorg? En dat jij je weer mag verbinden en mag zorgen vanuit je hart? Om (weer) te voelen en ervaren dat lichter leven en werken écht mogelijk is? Dat je leert om bewuste keuzes te maken. Dat je vitaal, gezond en gelukkig in je leven en je werk mag staan? Dat het in de zorg om jou mag gaan, jij je stem laat horen en dat jij je grenzen bewaakt? Kom dan genieten van een waardevolle en gezellige dag vol met inspiratie, leerzame nieuwe informatie, persoonlijke ontwikkeling en groei van bewustzijn om zelf onderdeel te zijn van de verandering die je wilt zien in de zorg.

  Intentie

  Het is onze intentie om jou als zorgprofessional bewust te maken van hoe jij zelf van positieve waarde kunt zijn op jouw kwaliteit van werken in de zorg. Wanneer je dagelijks jouw persoonlijk leiderschap en groei van bewustzijn inzet, ben je zelf de verandering die de zorg nodig heeft.

  Prachtige locatie

  Deze workshop vindt plaats op een prachtige locatie. De kracht van een bijzondere plek in de natuur maakt deze dag een ware beleving voor jou als zorgprofessional. Je gunt en geeft jezelf een cadeau met deze inspiratie dag, in de ruimte en stilte van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Een landgoed omringd met bos en heide. Los van de drukte, naar de rust en verdieping ‘In de Luwte’. Tijd voor jezelf en meer in balans komen in een dag met alleen maar aandacht voor jou. Je reist mee naar binnen met waardevolle oefeningen en werkvormen, de kracht van meditatie, visualisatie en het voelen en ervaren van lichaamsbewustzijn. Naast het programma is er bij ons altijd ruimte om intuïtief te laten gebeuren wat gezien en gehoord wil worden. Júist in deze momenten is er in de energie ruimte voor transformatie en heling.

  Voel je welkom in deze workshop gegeven door Esther van der Linde en Mireilla de Vries. Beiden ruim 20 en 30 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in het ziekenhuis. Vanuit hun zielsmissie besloten zij om transformatie coaching en workshops en trainingen te faciliteren voor zorgprofessionals.

  Enthousiasme en liefde voor het vak

  Met onze energie van liefde en enthousiasme voor het vak en voor jullie in het hart van de zorg, geven wij een magische workshop van groei naar meer zelfbewustzijn. We nemen je mee naar verbinden, (her)ontdekken van kwaliteiten en talenten en een nieuwe kijk op de zorg. Aan het einde van de workshop voel je je lichter en heb je inzicht om krachtig jezelf en je team te inspireren. Je gaat opgeladen naar huis met motivatie en vertrouwen om de juiste bewuste keuzes te maken in je privé leven en in je werk. Je neemt in ieder geval mee;

  • Zelfzorg voor jou op de eerste plaats
  • Grenzen ontdekken en bewaken op een nieuwe manier
  • Je stem laten horen vanuit eigen kracht
  • Lichter werken met energie en dit overdragen aan je team

  Een investering van aandacht

  Het is voor jullie een kwestie van ontvangen én openstaan voor zelfontwikkeling van binnenuit. Een investering van tijd en aandacht om helder en zuiver te ervaren wie je bent als mens in je vak en hoe je zorgt voor jezelf en anderen.

  Transformeer jezelf, transformeer je zorg!

  Praktische info:

  Deze inspiratie dag is inclusief: heerlijke gezonde vegetarische lunch, luxe koffie en thee, lekkers en fruit. Afsluiting van de dag is buiten rond de vuurplaats met een kampvuur.

  Investering in jezelf: € 195,-

  Kom je samen met een collega, profiteer dan van een korting en bestel een duo ticket.
  Je investeert samen en ook echt voor jezelf € 360,-

  Kom je samen met meerdere collega’s? Gezellig en waardevol!
  Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

  Tip: Check bij je werkgever hoeveel budget voor scholing er voor jou beschikbaar is.

  Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum

  Datum: nog nader te bepalen datum in 2020
  Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur, afronding 17.30 uur)

  Aanmelden workshop

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: