Transformatie projecten voor jongeren

  Steeds meer jongeren komen op mijn pad en dat is niet voor niks. Ik voel het als een uitnodiging om met transformatie projecten voor jongeren een veilige basis te bieden voor jongeren, die in de nieuwe tijd, de uitdagingen en beperkingen van het nu, het zwaar en moeilijk hebben en vastlopen in zichzelf.

  Samen het leven leren

  Samen met collega transformatie (jongeren) coaches Bibian van Drie en Margreet Verrij, ben ik in een co creatie het initiatief ‘Samen het leven leren’ gestart, waarbinnen hartgedragen leerprojecten worden ontwikkeld voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen, ouders en onderwijs. Met als doel om samen weer te leren leven vanuit het hart. Om in vrijheid te mogen spelen en ontwikkelen en zo je eigen weg te ontdekken en te volgen. Voel je vrij om een kijkje te nemen op de website en vandaaruit ook je weg te vinden naar onze projecten, waaronder ‘A journey unfolding’. De deep dive jongeren transformatie week op Camp Spirit, een eiland midden in het Veluwemeer, die in juni 2021 een groot succes was. En welke zeker een vervolg krijgt in de lente van 2022. Vind ook de Jongeren Intensive, een zes weeks intensief traject die je jezelf gunt, om samen met een groep de diepte in te gaan, om van overleven naar leven te transformeren. Ook de deep dive workshop 'Back to your true nature' aan zee in de natuur is een echte aanrader. 

  Samen het leven leren  

  Persoonlijke coaching

  Jongeren of jong-volwassenen, die vastlopen in het leven, help ik heel graag! Voel je je anders en niet begrepen? Ben je bewust bezig met persoonlijke groei, maar loop je telkens tegen belemmerende patronen of beperkende overtuigingen aan? Heb je het gevoel, dat jij jezelf niet kunt zijn? Loop je rond met terugkerende angsten, depressieve gevoelens of hopeloosheid? En ben je het verhaal van jouw leven gaan geloven?

  Wacht dan niet langer en kies voor jezelf. Een persoonlijk coaching traject is voor jou bestemd wanneer je dieper in jezelf wilt kijken en klaar bent met alle oordelen naar jezelf en wat anderen allemaal van je vinden. Samen met mij, kijk je in jouw spiegel en vind je de verbinding terug met en vanuit je hart. Leer je opnieuw naar jezelf te kijken, zonder alle stempels of barcodes die je hebt gekregen, of die je jezelf hebt gegeven. En sta jij jezelf toe, te helen in de diepte en weer volledig in jouw kracht en licht te staan. 

  Vertrouwen

  Van groei van bewustzijn, innerlijk kind stukken (hoe is het met het kleine meisje of jongetje in jou?), tot traumatische ervaringen en blokkades, in een veilige bedding van liefdevolle aanwezigheid en vertrouwen, word je volledig gezien, gehoord en transformeer jij van angst naar liefde. Kies bewust voor vrijheid en breek je vrij uit je eigen gevangenschap.

  Investering voor jongeren die zelf bekostigen:

  • Een healingsessie (live of online) vraagt € 130,- voor anderhalf tot max twee uur.
  • Traject van drie sessies van twee uur: € 375,-
  • Traject van vijf sessies van twee uur: € 600,-

   

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: