Training in het hart van de zorg

  Workshop op locatie: Een inspiratie beleving bij het wakker worden in de zorg.

  Voel je welkom op een prachtige locatie. De kracht van een bijzondere plek in de natuur, maakt deze dag een ware beleving voor jou als zorgprofessional. Je gunt en geeft jezelf een inspiratie dag in de ruimte en stilte van Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum. Van de drukke decembermaand naar de rust en verdieping ‘In de Luwte’. Een landgoed omringd met bos en heide. Even weg van alle zorgen in de zorg. Tijd voor jezelf, tot rust en meer in balans komen in een dag met alleen maar aandacht voor jou, samen met gelijkgestemden en dat verbindt! Je reist mee naar jezelf met o.a. meditatie en visualisatie.

  Intentie

  Het is mijn intentie om jou als zorgprofessional bewust te maken van hoe jij zelf van positieve waarde bent op de kwaliteit van werken. Wanneer je dagelijks jouw persoonlijk leiderschap en groei van bewustzijn inzet, ben je zelf de verandering die de zorg nodig heeft.

  Met mijn energie van liefde en enthousiasme voor het vak en voor jullie in het hart van de zorg, geef ik een magische training van groei naar een hoger bewustzijn. Ik neem je mee naar verbinden, kwaliteiten en talenten en wakker worden in de zorg. Aan het einde van de training voel je je lichter en heb je inzicht om krachtig jezelf en je team te inspireren. Je gaat opgeladen naar huis met motivatie, vertrouwen en inspiratie om de juiste bewuste keuzes te maken in je privé leven en in je werk.

  Concrete handvatten die je ontvangt

  • je weet hoe je als eerste goed voor jezelf zorgt
  • je kent en bewaakt je eigen grenzen
  • je weet wanneer je je stem mag laten horen
  • je voelt en weet wat jij te doen hebt in je vak
  • je herontdekt en gebruikt je kwaliteiten en talenten en hoe je deze wilt inzetten
  • je bent je bewust van het maken van de juiste keuzes en neemt hierin je verantwoordelijkheid

  Een investering van aandacht

  Het is voor jullie een kwestie van ontvangen én openstaan voor werken aan jezelf van binnenuit. Een investering van tijd en aandacht om helder en zuiver te ervaren wie je bent als mens in je vak en hoe je zorgt voor jezelf en anderen.

  Spiegelen vanuit het hart

  De meest krachtige manier om bewustwording te ervaren is door te spiegelen. En die spiegel houd ik je voor vanuit liefde. Soms confronterend, vaak een echte eyeopener in je bewustzijn. Vanuit de kracht van mindfulness en meditatie word je je met aandacht bewust van je eigen rol in je werk en in je team. In het hier en nu, in het moment. Het hart van de zorg ontwaakt en begint bij jou. De zorg verlangt naar transformatie. Verandering begint bij jezelf als onderdeel van een team. Hierdoor verbetert de verbinding in contact met jezelf en je team. En in het verlengde hiervan, verbetert de communicatie, de samenwerking en de sfeer. Door meer in verbinding te zijn, is er meer balans. Laat je op deze dag inspireren en motiveren. Transformeer jezelf, transformeer je zorg!

  Praktische info:

  Deze inspiratie dag is inclusief: heerlijke gezonde vegetarische lunch, luxe koffie en thee, lekkers en fruit. Afsluiting van de dag is buiten rond de vuurplaats met een kampvuur.

  Investering in jezelf: € 165,- excl BTW.

  Kom je samen met een collega, profiteer dan van een korting.
  Je investeert € 150,- excl BTW in jezelf.

  Kom je samen met meerdere collega’s? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

  Tip: Check bij je werkgever hoeveel budget voor scholing er voor jou beschikbaar is.

  Locatie: Buitenplaats De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum

  Datum: donderdag 19 december 2019
  Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

  Voel je welkom. Wil je je inschrijven? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: