Transformatie training in het hart van de zorg

  Met mijn positieve energie van liefde en enthousiasme voor het vak en voor jullie in het hart van de zorg, help ik graag om samen met jouw team stappen te maken. In een krachtige transformatie training, incompany en op maat, van groei van bewustzijn neem ik je mee naar verbinden, naar daar waar de energie stroomt en vastloopt en lichter werken in de zorg. Aan het einde van de training voel je je lichter, ben je je meer bewust van jezelf en hoe je in je leven en je werk staat en heb je inzicht opgedaan om krachtig jezelf en je team te inspireren.

  Een investering van aandacht

  Het is voor jullie een kwestie van ontvangen én openstaan voor zelfontwikkeling van binnenuit. Een uitnodiging naar jezelf om anders te gaan kijken naar hoe je op dit moment in je leven staat en wat je wellicht gespiegeld krijgt en daarmee onbedoeld en onbewust in stand houdt. Een investering van tijd en aandacht om helder en zuiver te ervaren wie je bent als mens in je vak en hoe je als team samenwerkt en zorgt voor jezelf en elkaar. Ik maak in deze training altijd ruimte vrij voor wat er intuïtief gezien en gehoord wil worden. Juist in die energie, is transformatie en heling een mooi gevolg.

  Spiegelen vanuit het hart

  De meest krachtige manier om bewustwording te ervaren is door te spiegelen. En die spiegel houd ik je voor vanuit liefde. Soms confronterend, vaak een echte eyeopener in je bewustzijn. Vanuit de kracht van mindfulness en meditatie die ik altijd inzet, word je je bewust van de identificatie met jouw rol in je werk en in je team. Lichamelijke beleving en voelen wat er in je lichaam aandacht vraagt. Er is transformatie nodig in het systeem van angst, tekorten en macht in de zorg van nu. En een systeem verandert niet van buitenaf. Daar ben jij samen met je team in het hart van de zorg voor nodig. Het mag weer over mensen gaan, zorgprofessionals op de eerste plaats die mogen zorgen vanuit het hart. Daarvoor is het nodig dat je je realiseert, dat verandering begint bij jezelf.

  Pijn mag er zijn

  De pijn van nooit gehoord en gezien worden. En vanuit het niets ineens een zorgheld zijn. Verwarring en overbelasting in crisistijd en al ver daarvoor. Van chronisch gebrek aan erkenning en waardering. Van diskwalificatie en devaluatie van onze diploma’s. Van bezuinigen, klagen en blijven dragen. Van altijd weer doorgaan, loyaliteit en plichtsgetrouw naar anderen en het opofferen van vrije dagen en vakantie. Díe pijn geven we ruimte, mag in kwetsbaarheid gevoeld worden en transformeren we naar inzicht, wijsheid en liefde. Om te ontdekken wie je bent in zelfvertrouwen, zelfwaardering en hoe je de verbinding met jezelf en elkaar opnieuw vormgeeft. Het geeft je kracht en inspiratie in de bevestiging dat al deze kwaliteiten al in jou aanwezig zijn en hoe je dat in de huidige zorg van nu kunt inzetten!

  Vitaliteit

  Gezondheid, leefstijl, bewustwording en zingeving, zijn onderdeel van een lichter leven. Het is voor iedereen toegankelijk. Met adviezen, krachtige werkvormen en opdrachten, breng ik deze vitaliteit bij jou en je team op de afdeling.

  Transformeer jezelf, transformeer je zorg!

  Ik kom heel graag inspireren, motiveren en transformeren!

  Tarief:
  In overleg, naar behoefte en altijd op maat.

  Ook de kracht van deze training ontdekken? Neem contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: