Persoonlijke transformatie reis

  Neem een diepzielduik

  Wil jij verdieping en meer balans van rust en stilte? Jezelf bevrijden uit het systeem van strijd en dualiteit, uit de angst en uit de pijn? We worden wakker. We voelen dat het anders kan. Ontwaken in je bewustzijn gaat over bewuste keuzes maken, je hart volgen en je verantwoordelijkheid hierin nemen. Als lichtwerker en in mijn rol als transformatie coach is het mijn missie om jou te helpen in het ontwaken. In het groeien van jouw bewustzijn naar wie jij in essentie en authenticiteit bent en mag zijn. Bewustwording en inzicht zijn de waardevolle kwaliteiten die je zult ervaren wanneer je het jezelf gunt om de diepte van je vragen, twijfels en onzekerheden in je leven te omarmen. Waar je ook staat in je leven van nu, iets in jou roept en wijst je de weg in het verlangen naar lichter in het leven staan. Een persoonlijk coaching traject betekent samen met mij in energie en ervaring op reis gaan naar jouw authentieke kern. Een wederzijdse beleving van overgave in alles wat in jou en om je heen, gezien wil worden. Dat zetten we in het licht. Neem een diepzielduik en vind je diepste zelf. 

  Holistische benadering

  Ik geef jou ruimte om op al jouw lagen van bestaan, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel te mogen ervaren wat zich aandient. De eerste stap is voelen dat je wilt. Dat het tijd is. Om te durven en willen kijken naar hoe je leeft vanuit gedachten, gedragspatronen en belemmerende overtuigingen die jij bent gaan geloven. In relatie tot anderen, in wie je meestal je grootste spiegels ontmoet, op weg naar binnen in jezelf. Naar groei van bewustzijn en zelfrealisatie. Juist wanneer weerstand zich aandient, is dat je poort naar groei. We starten met bewustwording van keuzes in leefstijl, zingeving, vitaliteit en het creëren van rust en balans. Vervolgens laat zich als vanzelf zien, wat er in jou geheeld en getransformeerd mag worden. Daarvoor maak ik in mijn coaching gebruik van verschillende transformatie methoden en technieken zoals regressietherapie en reïncarnatietherapie, innerlijk kind heling en de Altazar Rossiter methode (het hardop uitspreken van woorden met helende kracht om de energie te transformeren van een lage naar een hoge frequentie). Om intuïtief en energetisch diepgaande processen te faciliteren zodat jij kunt doorzien en doorvoelen wat jou in je leven tot nu toe heeft beperkt. Om te ontwortelen wat jou vrijheid, balans en een lichter leven geeft.

  Voorouderlijke lijnen in bestaansrecht

  Vanuit het gedachtengoed van regressie-en reïncarnatietherapie werk ik graag in de voorouderlijke lijn. De tranen van onze voorouders leven nog altijd voort in ons. Gaandeweg heeft deze manier van werken vorm gekregen in de persoonlijke coachtrajecten. Verdieping van wie jij bent in jouw familiesysteem en wat zich daar in vroeger tijden (en eerdere levens) in traumatische gebeurtenissen allemaal heeft afgespeeld, komt in een nieuw licht te staan. Waar vooral nooit over werd gesproken en waarvan je niet kon weten hoeveel impact het heeft in jouw huidige leven, krijgt in de diepte de liefdevolle aandacht en heling die het verdiend. Verbroken verbindingen worden hersteld. Waarin niet alleen jij alsook je voorouderlijke dierbaren hun bestaansrecht voelen en (her)beleven. Een krachtige therapievorm die in het bewustzijn en dus in jouw leven, een ware tranformatie teweegbrengt. De levensenergie gaat weer stromen en het eren van je (over-groot) ouders door het helen van oude wonden geeft rust, ruimte, lucht en bezieling. 

  Bewuste zelfzorg

  Zorgen voor een ander kunnen we heel goed. En zorgen voor onszelf zijn we vergeten. Het komt voort uit hoe we het niet hebben geleerd, hoe onze ouders en verzorgers in onwetendheid niet beter wisten. Hoe we ons onbewust niet geliefd, niet gehoord en niet gezien voelden, overigens zonder schuld of oordelen naar hen in het nu. Hoe we daardoor niet konden en mochten voelen. En hoe we heel gemakkelijk de veilige keuze maakten, om dan maar te zorgen voor anderen. Het fundament om goed voor jezelf te zorgen, begint met voelen in je lichaam. Je hart verbinden met je hoofd in zelfliefde en zelfcompassie. Krachtige zielskwaliteiten die je sterker maken en van waaruit je mag loslaten wat jou belemmert in je groei. Gaandeweg jouw reis, ervaar je waar zelfzorg begint en nooit meer stopt.

  Jouw investering:

  Intuïtieve healing/transformatie sessies vragen maximaal twee uur van je tijd

  Kennismaking altijd gratis en vrijblijvend (telefonisch of online)

  Intake gesprek (kan ook online) per uur: € 65,- of 130,- voor anderhalf uur

   

  Tarief: €130,- per sessie van anderhalf uur, met uitloop naar twee uur.

  (Mogelijke en nodige uitloop tijd wordt doorberekend met €35,- per half uur.)

   

  Een traject van drie, vijf of tien sessies werk ik graag mee

   

  'Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB'

  Benieuwd of de persoonlijke transformatie coaching van Starfulness iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: