Persoonlijke transformatie reis

  Groei van bewustzijn

  Verdieping en meer in balans van rust en stilte. Uit de strijd en de dualiteit, uit de angst en uit de pijn. Waar de wereld om ons heen vandaag de dag nog altijd in angst, heerschappij, macht en hebzucht verkeerd, gebeurt er ook iets moois in het collectieve bewustzijn van vele mensen wereldwijd. We worden wakker. We voelen dat het anders kan. Ontwaken in je bewustzijn gaat over bewuste keuzes maken, je hart volgen en je verantwoordelijkheid hierin nemen. Als lichtwerker en transformatie coach in opleiding is het mijn missie om jou te helpen in het ontwaken. In het groeien van jouw bewustzijnsontwikkeling naar wie jij in essentie en authenticiteit bent en mag zijn.
  Bewustwording en inzicht zijn de waardevolle kwaliteiten die je zult ervaren wanneer je het jezelf gunt om de diepte van je vragen, twijfels en onzekerheden in je leven te omarmen. Waar je ook staat in je leven van nu, iets in jou roept en wijst je de weg in het verlangen naar lichter in het leven staan. Een persoonlijk coaching traject betekent samen met mij in energie en ervaring op reis naar jouw authentieke kern. Een wederzijdse beleving van overgave in alles wat in jou en om je heen, gezien wil worden. En dat zetten we in het licht.

  Holistische benadering

  Ik geef jou ruimte om op al jouw lagen van bestaan, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel te mogen ervaren wat zich aandient. De eerste stap is voelen dat je wilt. Dat het tijd is. Om te durven en willen kijken naar hoe je leeft vanuit gedachten, gedragspatronen en belemmerende overtuigingen vanuit de buitenwereld. In relatie tot anderen, in wie je altijd je grootste spiegels ontmoet, op weg naar binnen in jezelf. Naar groei van bewustzijn en zelfontwikkeling in de breedte. We starten met bewustwording van keuzes in leefstijl, zingeving, vitaliteit en het creëren van rust en balans. Vervolgens laat zich als vanzelf zien, wat er in jou geheeld en getransformeerd mag worden. Daarvoor maak ik in mijn coaching gebruik van verschillende transformatie methoden en technieken zoals Emotional Freedom Technique (EFT), trance, regressietherapie met innerlijk kind heling en Altazar Rossiter methode. Om intuïtief en energetisch diepgaande processen te faciliteren zodat jij kunt doorzien en doorvoelen wat jou in je leven tot nu toe heeft beperkt. Om te ontwortelen wat jou vrijheid, balans en een lichter leven geeft.

  Zelfzorg op de eerste plaats

  Zorgen voor een ander kunnen we heel goed. En zorgen voor onszelf zijn we vergeten. Voelt herkenbaar toch? Het komt voort uit hoe we het niet hebben geleerd, hoe onze ouders en verzorgers in onwetendheid niet beter wisten. Hoe we ons onbewust niet geliefd en gezien voelden, overigens zonder schuld of oordelen naar hen in het nu. Hoe we daardoor niet konden en mochten voelen. En hoe we heel gemakkelijk de veilige keuze maakten, om dan maar te zorgen voor anderen. Het fundament om goed voor jezelf te zorgen, begint met voelen in je lichaam. Je hart verbinden met je hoofd in zelfliefde en zelfcompassie. Krachtige zielskwaliteiten die je sterker maken en van waaruit je mag loslaten wat jou belemmert in je groei. Gaandeweg jouw reis, ervaar je waar zelfzorg begint en nooit meer stopt.

  Lichter Leven transformatie reis naar jezelf

  Een persoonlijke reis middels het Lichter Leven programma geeft groei van bewustzijn, verdieping en een gegarandeerde transformatie. Je leert te werken met je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam om zo een geweldige balans te creëren. Je ontdekt wie je werkelijk bent, wat jouw zielsmissie is en wat je passies zijn, om deze vol in je leven te manifesteren.

  In dit programma zijn transformatie methoden verweven die ik voor jou mag faciliteren. Samen gaan we op reis in tien sessies van twee uur. Je ontvangt een prachtig werkboek en je werkt aan jouw belemmerende overtuigingen, angsten, patronen en blokkades. Inclusief veel beeldmateriaal, thuisopdrachten en het integreren van waardevolle stappen in je leven. Deze reis laat je ontwaken in het steeds groter groeiende, huidige collectieve bewustzijn van liefde, verbinden, geven en compassie. Deze krachtige training mag ik faciliteren als Lichter Leven coach vanuit de opleiding tot transformatie coach die ik volg en afrond in november 2020, bij de Lichtwerkers Academie van Robert Bridgeman. Hij en zijn vrouw Monique hebben dit programma door eigen ervaring en studie van ruim tien jaar, de vorm en kwaliteit gegeven zoals dat nu is. Vanuit dankbaarheid en mijn eigen ervaring en doorleving van het transformerende programma, mag ik dit doorgeven.

  Voor mensen die zorgen in de zorg

  Werk je in de zorg en ben je toe aan rust en balans en het verwerken van je ervaringen van de afgelopen maanden van chaos en hectiek, dan is het intakegesprek gratis bij het afspreken van een traject van drie of vijf (of meer) transformatie sessies. Desgewenst online via zoom, of inmiddels weer live bij mij in de praktijk. Tevens ontvang je bij aanvang van deze reis naar jezelf het boek 'Zorg met zin' van Suzanne Aslander.

  Tijdelijke tarieven voor nieuwe cliënten:

  Intuïtieve healing/transformatie sessies vragen maximaal twee uur van je tijd

  Kennismaking altijd gratis en vrijblijvend

  Intake gesprek van een uur: € 65,- 

  Normaal tarief: €130,- per losse sessie van twee uur

   

  Korting op trajecten ivm opleiding:

  Traject van drie sessies van twee uur: € 365,- ipv € 390,-

  Traject van vijf sessies van twee uur: € 615,- ipv € 650,-

  Tarief persoonlijk Lichter Leven Programma van tien sessies van twee uur: € 949,- ipv € 1499,- 

   

  Alle bedragen zijn inclusief btw. Betaling in termijnen is altijd mogelijk in overleg.

  Benieuwd of de persoonlijke coaching van Starfulness iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: