Persoonlijke reis

  Bewustwording en inzicht zijn de waardevolle kwaliteiten die je zult ervaren wanneer je het jezelf gunt om de diepte van je vragen en twijfels in je leven te omarmen. Waar je ook staat in je leven van nu, iets in jou roept en wijst je de weg in het verlangen naar lichter in het leven staan. Een persoonlijk traject betekent samen met mijn energie en ervaring op reis naar jouw authentieke kern. Een wederzijdse beleving van overgave vanuit licht en bezieling. 

  Groei van bewustzijn

  Waar de wereld om ons heen vandaag de dag steeds meer in brand staat, gebeurt er ook iets moois in het bewustzijn van vele mensen. We worden wakker, we voelen dat het anders kan. Uit de angst en uit de pijn, naar verdieping en meer in balans van rust en stilte. Spirituele bewustwording is niets meer dan bewuste keuzes maken, je hart volgen en achter je keuzes blijven staan en je verantwoordelijkheid hierin nemen. Als lichtwerker is het mijn missie om jou te helpen in het ontwaken. In het groeien van jouw bewustzijnsontwikkeling naar wie jij in essentie en authentiek bent en mag zijn. Hoe meer bewuste mensen, hoe mooier de wereld. En daar help jij door jouw groei naar een hoger bewustzijn aan mee!

  Holistische benadering

  Ik geef jou de ruimte om op al jouw lagen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel te mogen ervaren wat zich aandient. Alles wat zichtbaar wordt mag er zijn. De eerste stap is voelen dat je wilt. En vandaaruit lopen we verder op jouw pad. Samen bepalen we hoe we jouw vleugels kunnen bekrachtigen om weer te mogen vliegen. Met verschillende methoden, intuïtief en energetisch begeleid ik je van duisternis naar het licht. Van de 3e naar de transformerende 5e dimensie van liefde, compassie, geven en verbinden.

  Zorg voor jezelf

  Zorgen voor een ander kunnen we heel goed. En zorgen voor onszelf zijn we vergeten. Je herkent het vast. Het komt voort uit hoe je het niet hebt geleerd, hoe we niet konden en mochten voelen. Heel gemakkelijk om dan maar te zorgen voor anderen. Het fundament om goed voor jezelf te zorgen, begint met zelfliefde en zelfcompassie. Krachtige zielskwaliteiten die je sterker maken en van waaruit je mag loslaten wat jou belemmert in je groei. En je krijgt ze aangereikt. 

  De kracht van aandacht in meditatie en mindfulness

  In de stilte hoor je het meest. Luister naar je hart en voel de innerlijke rust vanuit je ware zelf. De kracht van meditatie en mindfulness werkt altijd. Het is wetenschappelijk bewezen effectief. Je maakt ruimte om bewust te denken en te voelen in het maken van je keuzes. In verbinding met jezelf, groeit de balans. 

  Tafelopstelling en Reflectiekaarten

  Gebruik maken van een tafelopstelling met poppetjes geeft letterlijk van een kleine afstand het nodige inzicht. Denk aan een gezins- of familieopstelling. Vanuit een werksituatie is een afdeling-of organisatieopstelling ook een mogelijkheid. Het werkt verhelderend en helend wanneer je van een afstand je eigen rol in het geheel ziet. Je verhoogt je bewustzijnsniveau en door het overzicht van ‘erboven vliegen’ ervaar je rust en kalmte in het maken van je volgende bewuste keuze.

  Met reflectiekaarten bouw je je zielskwaliteiten weer op. Deugd betekent kracht. Deugden zijn de bouwstenen van ons karakter. Het zijn onze innerlijke drijfveren en komen tot bloei wanneer we ze effectief inzetten. 

  Tarieven:

  Je kiest voor sessies van een uur á € 65 ex btw zolang het nodig is en voor jou goed voelt.

  Start beleving:Jouw investering: € 360 ex btw. 
  Je ontvangt: Intakegesprek en 5 coaching sessies van een uur. 

  Volledige beleving:Jouw investering: € 650 ex btw. 
  Je ontvangt: Intakegesprek en 10 coaching sessies van een uur.

  Betaling in termijnen is mogelijk in overleg.

  Benieuwd of de coaching van Starfulness iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: