Persoonlijke transformatie reis

  Duik in je weerstand

  Wil jij verdieping en meer balans van rust en stilte? Jezelf bevrijden uit het systeem van strijd en dualiteit, uit de angst en uit de pijn? We worden wakker. We voelen dat het anders kan. Ontwaken in je bewustzijn gaat over bewuste keuzes maken, je hart volgen en je verantwoordelijkheid hierin nemen. Als lichtwerker en in mijn rol als transformatie coach is het mijn missie om jou te helpen in het ontwaken. In het groeien van jouw bewustzijn naar wie jij in essentie en authenticiteit bent en mag zijn. Bewustwording en inzicht zijn de waardevolle kwaliteiten die je zult ervaren wanneer je het jezelf gunt om de diepte van je vragen, twijfels en onzekerheden in je leven te omarmen. Waar je ook staat in je leven van nu, iets in jou roept en wijst je de weg in het verlangen naar lichter in het leven staan. Een persoonlijk coaching traject betekent samen met mij in energie en ervaring op reis gaan naar jouw authentieke kern. Een wederzijdse beleving van overgave in alles wat in jou en om je heen, gezien wil worden. Dat zetten we in het licht. En daarvoor hoef je alleen maar in je weerstand te duiken! Neem een diepzielduik en vind je diepste zelf. 

  Holistische benadering

  Ik geef jou ruimte om op al jouw lagen van bestaan, zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel te mogen ervaren wat zich aandient. De eerste stap is voelen dat je wilt. Dat het tijd is. Om te durven en willen kijken naar hoe je leeft vanuit gedachten, gedragspatronen en belemmerende overtuigingen vanuit de buitenwereld. In relatie tot anderen, in wie je altijd je grootste spiegels ontmoet, op weg naar binnen in jezelf. Naar groei van bewustzijn en zelfrealisatie. Juist wanneer de weerstand zich aandient, is dat je poort naar groei. We starten met bewustwording van keuzes in leefstijl, zingeving, vitaliteit en het creëren van rust en balans. Vervolgens laat zich als vanzelf zien, wat er in jou geheeld en getransformeerd mag worden. Daarvoor maak ik in mijn coaching gebruik van verschillende transformatie methoden en technieken zoals Emotional Freedom Technique (EFT), trance, regressietherapie, reïncarnatietherapie, innerlijk kind heling en Altazar Rossiter methode (het hardop uitspreken van woorden met helende kracht om de energie te transformeren van een lage naar een hoge frequentie. Om intuïtief en energetisch diepgaande processen te faciliteren zodat jij kunt doorzien en doorvoelen wat jou in je leven tot nu toe heeft beperkt. Om te ontwortelen wat jou vrijheid, balans en een lichter leven geeft.

  Bewuste zelfzorg

  Zorgen voor een ander kunnen we heel goed. En zorgen voor onszelf zijn we vergeten. Het komt voort uit hoe we het niet hebben geleerd, hoe onze ouders en verzorgers in onwetendheid niet beter wisten. Hoe we ons onbewust niet geliefd, niet gehoord en niet gezien voelden, overigens zonder schuld of oordelen naar hen in het nu. Hoe we daardoor niet konden en mochten voelen. En hoe we heel gemakkelijk de veilige keuze maakten, om dan maar te zorgen voor anderen. Het fundament om goed voor jezelf te zorgen, begint met voelen in je lichaam. Je hart verbinden met je hoofd in zelfliefde en zelfcompassie. Krachtige zielskwaliteiten die je sterker maken en van waaruit je mag loslaten wat jou belemmert in je groei. Gaandeweg jouw reis, ervaar je waar zelfzorg begint en nooit meer stopt.

  Voor mensen die zorgen in de zorg

  Zorgprofessionals hebben een speciaal plekje in mijn hart, vanuit mijn 20 jaar ervaring als (dialyse)verpleegkundige. Werk jij in de zorg en ben je toe aan rust en de balans opmaken van wie jij bent als mens in jouw vak? Dan ontvang je bij het afspreken van een coaching traject, het boek 'Zorg met zin' van Suzanne Aslander. Jouw zorg voor anderen mag je in een ander licht zetten, door voor bewuste zelfzorg en transformatie te kiezen. Voel je welkom! 

  Tarieven voor nieuwe cliënten:

  Intuïtieve healing/transformatie sessies vragen maximaal twee uur van je tijd

  Kennismaking altijd gratis en vrijblijvend (live of telefonisch/online)

  Intake gesprek (kan ook online) per uur: € 85,- of 130,- voor anderhalf uur

   

  Tarief: €130,- per losse sessie van anderhalf uur, met uitloop naar twee uur. Een traject van drie, vijf of tien sessies werk ik graag mee

   

  'Factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB'

  Benieuwd of de persoonlijke transformatie coaching van Starfulness iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: