Persoonlijke coaching

  Persoonlijke coaching staat op zichzelf of is een opstap of verlengde van de coaching voor teams. Aangeboden als start- en compleet pakket. Wellicht kun je (een gedeelte van) je opleidingsbudget gebruiken via je werkgever.

  Je bent welkom

  Je bent welkom in mijn mooie praktijk ruimte aan huis en incompany, wanneer een deel van het traject voor jou op je werk beter uitkomt.

  Aandacht en erkenning

  In deze setting gaat het om jou. Je hebt duidelijk voor jezelf dat je je wilt verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor zowel ervaringen en valkuilen vanuit je privéleven als de situatie op je werk. Beiden verdienen aandacht en erkenning en mogen in balans zijn.

  Waardevol inzicht

  Werken in de zorg kan zwaar zijn. Zeker in combinatie met een druk sociaal privéleven en de eisen en drukte van de maatschappij. De hoeveelheid stress die toeneemt door onrust en spanningen in de zorg en op de werkvloer. Het geeft een waardevol inzicht wanneer je leert voelen en begrijpen wie je bent, wat je echt wilt, wat je patronen zijn en wat je tegenhoudt. Ben je verbonden met jezelf?

  De kracht van mindfulness

  Je gaat op weg naar leven in het moment. Vind je geluk en innerlijke kracht vanuit kwetsbaarheid. Waar nodig en waardevol gebruik ik mindfulness en dit werkt altijd. Het is wetenschappelijk bewezen effectief. Je leert met korte oefeningen bewust te worden van wat je nodig hebt. In verbinding met jezelf, groeit de balans.

  Tafelopstelling en Deugdenkaarten

  Gebruik maken van een tafelopstelling met poppetjes geeft letterlijk van een kleine afstand het nodige inzicht. Denk aan een gezins- of familieopstelling. Vanuit een werksituatie is een afdeling-of organisatieopstelling ook een mogelijkheid. Het kan vaak verhelderend en helend werken wanneer je van een afstand je eigen rol in het geheel ziet.

  Deugd betekent kracht. Deugden zijn de bouwstenen van ons karakter. Het zijn onze innerlijke drijfveren en komen tot bloei wanneer we ze effectief inzetten. Door gebruik te maken van de prachtige Deugdenkaarten krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten en waarden. Herken je een uitgekozen Deugdenkaart en zegt dit al iets over jou? Of wil je deze Deugd verder verdiepen en voelen wat het voor jou kan betekenen? Je krijgt in ieder geval symbolisch iets moois van jezelf mee.

  Tarieven:

  Start pakket: Totale investering: € 425 ex btw.
  Intakegesprek en 5 coaching gesprekken van een uur.
  Incompany: exclusief reiskosten en reistijd.

  Compleet pakket: Totale investering: € 825 ex btw.
  Intakegesprek en 10 coaching gesprekken van een uur.
  Incompany: exclusief reiskosten en reistijd.

  Betaling in termijnen is mogelijk in overleg.

  Benieuwd of de coaching van Starfulness iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: