Mindfulness

  De kracht van verdieping in mindfulness betekent ervaren dat er in de essentie van je leven bewustwording, rust en meer balans is. Je verbetert je concentratie en je aandacht in het moment. Het vermogen om los te laten en toe te laten wat er is geeft je ruimte en inzicht.

  Leren leven in het moment

  De één op één kennismaking met de kracht van mindfulness geeft je een eerste stap in de richting van leren leven in het moment. Mindfulness is wetenschappelijk bewezen effectief in stressvolle tijden en voor iedereen geschikt.

  Alles draait om jouw groei

  Uniek in deze bijeenkomsten is mijn volledige en persoonlijke aandacht. Alles draait om jouw groei. Het is een juiste keuze om voor deze mogelijkheid te kiezen, wanneer je liever niet aan een standaard mindfulness groepstraining deelneemt, maar bijvoorbeeld eerst wilt ontdekken wat mindfulness voor jou kan betekenen. Jouw persoonlijke wensen en doelen zijn mijn uitgangspunt. In combinatie met gesprekken vind je verbinding en kom je meer in balans.

  Handvatten om te leven in het hier en nu

  Ik geef je uitleg over en inzicht in bewustwording en hoe mindfulness werkt. Daarbij geef ik je handvatten om te leven in de volledige aandacht van het hier en nu, het moment. Dat betekent ook dat je zelf in staat bent jouw leven op diepere lagen vervulling te geven en juist die lagen zijn niet altijd fijn of prettig. Je leert om je niet meer te verzetten, maar juist de emoties en gevoelens toe te laten. Met behulp van krachtige oefeningen leer je te ontspannen en met meer bewuste aandacht je eigen levenslessen te omarmen. Het brengt je naar je diepste kern, jouw essentie van je bestaan. Je mag zijn wie je bent.

  Gunfactor

  Geduld, mildheid en vriendelijkheid naar jezelf in het proces van anders leren omgaan met moeilijke situaties zijn belangrijke vermogens die je jezelf mag gunnen. En daar schuilt nou juist de kracht van mindfulness.

  Tarieven:

  Start mindfulness pakket
  Totale investering: € 360 ex btw.
  Intakegesprek en 5 mindfulness sessies van een uur.

  Vervolg mindfulness pakket
  Totale investering: € 325 ex btw.
  Extra 5 mindfulness sessies van een uur.

  Betaling in termijnen is mogelijk in overleg.

  Ook de kracht van mindfulness ontdekken? Neem contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: