De kracht van workshops

  De kracht van workshops op prachtige locaties betekent; ervaren van persoonlijke verdieping samen met de kracht van een groep gelijkgestemde zielen. Daarbij krijg je bezielende begeleiding en mijn vlammende lichtenergie. En je krijgt inzicht, overzicht, inspiratie en energie. Met stralende ogen die anders de wereld inkijken, ga jij weer naar huis. Delen is helen in een groep. 

  Verbinden en voelen

  Jouw eigen reis naar je authentieke kern voel je dieper in de verbinding met mensen die hetzelfde voelen en ervaren. Je maakt samen een beweging naar een hoger bewustzijn. De kracht ervan is nu al voelbaar. Het is aan mij om jullie harten verder te openen in een beleving van wat je werkelijk wilt in het leven en hoe je dit manifesteert. 

  Geloof en vertrouwen

  Krachtige werkvormen geven mij handvatten om jullie te helpen groeien in bewustzijn. Spiegelen is magisch. Soms confronterend en altijd helend. Reflectiekaarten en de zielskwaliteiten die daarbij horen, zijn vaak herkenbaar oprecht en verrassend waardevol. Jouw eigen proces van ontwikkeling ontvouwt zich vanuit geloof en vertrouwen in jezelf. 

  Mindfulness meditatie en visualisatie

  Het trainen van aandacht in meditatie en visualisatie bekrachtigd de groei van de individuele processen en helpt je te luisteren naar het fluisteren van je hart in je eigen stilte. In de stilte hoor je het meest. Jouw hoger bewustzijn roept je en door je te verbinden met je eigen ruimte in de stilte van de groep, word je je bewust van wat zich in jou verder wil ontvouwen.

  Ruimte voor verandering

  Bewustwording is ook spiritueel ontwaken. Met beide benen op de grond, bewuste keuzes maken, achter je keuzes blijven staan en je verantwoordelijkheid nemen. Anders je leven richting geven en ruimte maken voor de verandering die je wilt zien en ervaren in je eigen leven. Neem je ruimte in, inspireer en motiveer en spreid je vleugels om weer te mogen vliegen. Jouw authentieke ik wordt gevoed en jij mag gaan stralen.

  Tarief: 

  Verschilt per locatie, programma en tijdsduur.

  Vraag vrijblijvend informatie via het contactformulier of bel me en meld je gelijk aan!

  Ook de kracht van workshops ontdekken? Neem contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: