Coaching voor teams van zorgprofessionals

  Ik vertel enthousiast en eerlijk mijn verhaal, mijn ervaringen in de zorg en mijn weg naar waar ik nu sta. Ik geef erkenning, aandacht en waardering, daar waar de behoefte het grootst is. Ik weet zo goed hoe dat voelt, gebaseerd op de ervaring van pijn en verlangen. Daarnaast geef ik een praktische workshop naar behoefte van het team en altijd op maat. Zeer geschikt om op te nemen in de halfjaarlijkse scholingsdagen.

  Een investering van aandacht

  Het is voor jullie een kwestie van ontvangen en openstaan voor werken aan jezelf. Een investering van tijd en aandacht om helder en zuiver te ervaren hoe je als team samenwerkt en zorgt voor jezelf en elkaar. Mijn intentie is oprecht om jullie positieve kwaliteiten te herkennen en benadrukken.

  Uitleg en inzicht over mindfulness en compassie

  Vanuit de kracht van mindfulness en compassie word je je bewust van je eigen rol in je werk en in je team. In het hier en nu, in het moment. Je gaat doelbewust en zonder oordeel je mentale veerkracht versterken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende krachtige werkvormen die in totaliteit zorgen voor inzicht. Je leert jezélf erkenning te geven, loyaal te zijn aan jezelf en je eigen grenzen te herkennen en beschermen. Je maakt ruimte om bewust te denken en te voelen in het maken van je keuzes. Verandering begint bij jezelf als onderdeel van een team. Hierdoor verbetert de verbinding in contact met jezelf en je team. En in het verlengde hiervan, de communicatie, de samenwerking en de sfeer. Door in verbinding te zijn, is er meer balans.

  Eerlijk en oprecht & ruimte voor een lach en een traan

  Je creëert bewustwording in aandacht, zorg en stilstaan bij jezelf. Ieder teamlid is uniek en bij iedereen is lijden. Zo is het leven. In een veilige setting is er aandacht voor de individuen binnen het team en juist díe aandacht verbindt.

  Zelfcompassie

  Zorgprofessionals zorgen altijd voor een ander. Vanuit een roeping, loyaliteit, dienstbaarheid en plichtsbesef. Prachtige eigenschappen waar nogal eens gebruik van wordt gemaakt. Ze zijn oersterk, krachtig en vaak hooggevoelig en verzetten bergen met werk. Ze gaan structureel over hun eigen grenzen. Het is tijd om de aandacht op hen te richten! En mee te geven hoe je vanuit zelfcompassie écht mag zijn wie en zoals je nu bent. Je zult na de workshop ervaren dat je met plezier naar je werk gaat en je herinnert je waarom je ook al weer voor dit prachtige vak hebt gekozen.

  Ik kom heel graag inspireren, motiveren en een verschil maken!

  Tarief

  In overleg, naar behoefte en altijd op maat. Incompany of op locatie.

  Meer weten over wat ik voor jouw team kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: