Wat ik doe

  Persoonlijke transformatie reis

  Stoel in de praktijk van Starfulness

  Zelfzorg en zelfontwikkeling in de breedte, dat is waar transformatie coaching over gaat. Je reist mee naar bewuste keuzes maken in leefstijl, zingeving en het creëren van rust en balans. Alles wat er in de diepte aan blokkades en belemmerende overtuigingen en patronen gezien wil worden krijgt aandacht en transformeer je in liefde in alle lagen van bestaan.

  Lees meer 

  Transformatie workshop op locatie

  Wegwijzerbordje met tekst in de luwte

  Een transformatie workshop voor zorgprofessionals op een prachtige locatie van bos en heide. De kracht van de natuur helpt bij groei van bewustzijn. Met krachtige werkvormen, ontspanning met meditatie en visualisatie, informatie en inspiratie in het ontdekken wie jij bent als mens in je prachtige vak. Aandacht voor jou in verbinding met jezelf. Delen is helen in een groep.

  Lees meer 

  Transformatie training in het hart van de zorg

  Esther van der Linde

  Lichter werken en leven, het kan echt. Een mooie krachtige training met ruimte voor verbinding, ontspanning en zelfontwikkeling en een nieuwe kijk op de zorg. Wat wil er in jou en je team gezien en gehoord worden en waar stroomt de energie en waar loopt het vast? Een transformatie programma met groei van bewustzijn, incompany, altijd op maat en in overleg.

  Lees meer  

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: