Wat ik doe

  Coaching voor teams van zorgprofessionals

  Esther van der Linde

  Werken in de zorg is prachtig. Het geeft voldoening én is ook vaak emotioneel zwaar. Ik weet hoe dat voelt. Met mijn ervaring en praktische workshop geef ik jou en je team aandacht, erkenning en waardering. De nadruk ligt op jullie positieve kwaliteiten. Het verdiept de kracht van verbinden in contact met jezelf en je team en verbetert de samenwerking en de sfeer.

  Lees meer  

  Persoonlijke coaching

  Stoel in de praktijk van Starfulness

  In een persoonlijk coaching traject gun je jezelf tijd om de verbinding met jezelf verder te verdiepen. Er is ruimte voor zowel ervaringen en valkuilen vanuit je privéleven als de situatie op je werk. Beiden verdienen aandacht en erkenning en mogen in balans zijn. Je ontdekt hoe je met praktische tips en handvatten de combinatie van je werk en privé zelf richting geeft. In verbinding met jezelf groeit de balans.

  Lees meer 

  Mindfulness

  pauwenveer 175x175

  De een op een kennismaking met de kracht van mindfulness geeft je een eerste stap in de richting van leren leven in het moment. Mindfulness is voor iedereen geschikt en wetenschappelijk bewezen effectief in stressvolle tijden. Bewustwording, mildheid en vriendelijkheid naar jezelf zijn krachtige vermogens die je jezelf mag gunnen.

  Lees meer 

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: