Wat ik doe

  Praktijkruimte van Starfulness in Vinkel

  Persoonlijke transformatie reis

  Bewuste zelfzorg en zelfrealisatie, dat is waar transformatie coaching over gaat. Je duikt in je weerstand en reist mee naar bewuste keuzes maken in leefstijl, zingeving en het creëren van rust en balans.

  Alles wat er in de diepte aan blokkades en belemmerende overtuigingen, patronen en trauma's gezien wil worden krijgt aandacht en transformeer je in licht en liefde in alle lagen van bestaan.

  Lees meer 

  In de luwte

  Transformatie workshop op locatie

  Een transformatie workshop voor bevrijding uit het systeem op een prachtige locatie van bos en heide.

  De kracht van de natuur helpt bij groei van bewustzijn. Met krachtige werkvormen, ontspanning met meditatie en visualisatie, informatie en inspiratie in het ontdekken wie jij bent als mens in je werk.

  Aandacht voor jou in verbinding met jezelf. Delen is helen in een groep.

  Lees meer 

  Esther van der Linde 02 350px

  Transformatie training voor bevlogen teams

  Lichter werken en leven, het kan echt. Een mooie krachtige training met ruimte voor verbinding, ontspanning en zelfontwikkeling en een nieuwe kijk op je werk. Wat wil er in jou en je team gezien en gehoord worden en waar stroomt de energie en waar loopt het vast?

  Een transformatie programma met groei van bewustzijn, altijd op maat en in overleg.

  Lees meer  

  Esther van der Linde voor haar praktijk in Vinkel

  Transformatie projecten voor jongeren

  Jongeren of jong volwassenen, die op welke manier dan ook, vastlopen in het leven, help ik heel graag! Ben je bewust bezig met persoonlijke groei, maar loop je steeds weer tegen bepaalde gevoelens, belemmerende gedachten en patronen aan? En loop je rond met terugkerende angsten, depressieve gevoelens of hopeloosheid? Kies dan bewust voor een verdiepend coaching traject van drie of vijf sessies en breek je vrij.

  Ontdek ook de projecten van het initiatief ‘Samen het leven leren’.

  Lees meer  

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: