Wat ik doe

  Training in het hart van de zorg

  Esther van der Linde

  Het hart van de zorg ben jij. En samen met je collega’s mag je meevliegen in deze magische training naar een hoger bewustzijn. Met mijn ruime ervaring als verpleegkundige in de zorg en mijn energie van het ontwaken, neem ik je mee! Vanuit de weerstand, het niet gezien en gehoord voelen, klagen en dragen naar wakker worden in de zorg. Het transformeert!

  Lees meer  

  De kracht van workshops

  hart van een witte bloem

  Maak een vliegende start in bewustwording, samen met gelijkgestemde zielen. Voel de verbinding met jezelf en anderen. Spreid je vleugels en voel je kracht, op reis naar jouw hoger bewustzijn. Laat je inspireren en verlichten om je hart te openen naar wie je in essentie bent en wat jij in jouw leven écht wilt. Delen is helen in een groep.

  Lees meer 

  Persoonlijke reis

  Stoel in de praktijk van Starfulness

  Voel je welkom in mijn mooie praktijkruimte aan huis en begin je reis met de eerste stap. Geef jezelf een krachtige ja! En loop door naar antwoorden vanuit onzekerheid en twijfel. Verdiep je verlangen naar rust en balans, naar verbinden met jezelf en je hoger bewustzijn. Ik begeleid je in het bewust goed zorgen voor jezelf. Jouw leven zetten we in een ander licht.

  Lees meer 

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: