Wat ik doe

  Praktijkruimte Starfulness

  Persoonlijke transformatie reis

  Bewuste zelfzorg en groei van bewustzijn, dat is waar transformatie coaching over gaat. Je duikt in je weerstand en reist mee naar bewuste keuzes maken in bezieling, zingeving en het creëren van rust en balans. Alles wat er in de diepte aan blokkades, belemmerende overtuigingen en trauma's gezien wil worden krijgt liefdevolle aandacht en transformeer je in licht en liefde in alle lagen van bestaan.

  Lees meer 

  Landgoed Bleijdendijk

  Transformatie workshop op locatie

  Een transformatie workshop met als thema 'Innerlijk kind' op een prachtige locatie, het intieme landgoed Bleijendijk, midden in de natuur. De kracht van de natuur helpt bij groei van bewustzijn. Ontspanning met meditatie en visualisatie in een trance innerlijk kind reis en zoveel meer. Ervaar de kracht van een groep en ontvang aandacht en liefde voor jou in verbinding met jezelf. 

  Lees meer 

  Tipi tijsens Camp Spirit in de zonsondergang

  Transformatie projecten voor jongeren

  Jongeren of jong volwassenen, die op welke manier dan ook, vastlopen in het leven, help ik heel graag! Ben je bewust bezig met persoonlijke groei, maar loop je steeds weer tegen bepaalde gevoelens, belemmerende gedachten en patronen aan? En loop je rond met terugkerende angsten, depressieve gevoelens of hopeloosheid? Wellicht zijn de verdiepende groeps projecten iets voor jou.

  Lees meer  

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: