Voor wie

   

  "Aandacht, waardering en erkenning voor jou als zorgprofessional"

   

  Missie

  Wat is de zorg toch een prachtig vak. Je hebt er bewust voor gekozen. Je vindt het geweldig om met mensen te werken, voor mensen te zorgen, er voor iemand te kunnen zijn. Je bent professioneel, waardevol, sociaal en loyaal. Jouw missie is altijd zorgen voor een ander.

  En hoe zorg jij voor jezelf?

  Herken jezelf

  In alle veranderingen, steeds hogere werkdruk, meer stress en negativiteit in de zorg ben je wellicht vergeten hoe het voelt om verbonden te zijn. Vooral met jezelf. Hoe is dat in de verbinding met anderen? Met je partner, je gezin, je collega’s?

  En hoe is het met de verbinding in jouw team? Je houdt in je werk vol op wilskracht. Je gaat gewoon door. Je blijft de gaten in het rooster opvullen. Je werkt op de automatische piloot en doet wat er van je verwacht wordt, je weet soms niet meer beter. Je hebt steeds minder écht tijd voor de patiënt. En dat frustreert je en maakt je in ieder geval niet gelukkig.

  zeester op strand tijdens zonsondergang

  Erkenning en waardering

  Je mist de erkenning en waardering voor wie je bent in je vak. Je voelt je niet gezien en gehoord. Nagenoeg elke afdeling worstelt met de personele bezetting. Steeds meer collega’s verlaten jouw team of zelfs de zorg. Nieuwe collega’s zijn niet meer zo makkelijk te vinden.

  Je mist de verbinding en de stabiliteit. Je maakt je zorgen over de toekomst, blijft je aanpassen en je onzekerheid neemt toe. Je bent wellicht steeds vaker moe, ervaart meer stress, mist een bepaald gevoel van veiligheid of wordt ziek. Je weet je grenzen niet meer zo goed te herkennen en verlangt naar meer rust, balans en (werk)plezier.

  Zorgwekkende zorg

  Wat is er veel veranderd in onze snelle, haastige, moderne wereld. De zorgsector is veranderd en onderdeel geworden van het bedrijfsleven waar het steeds minder draait om de zorgprofessionals en de patiënten. Jullie als grote groep kwetsbare werknemers hebben hier dagelijks onder te lijden. Je bent loyaal naar je collega’s en altijd naar je patiënten en cliënten. Je bent te vertrouwen in je werk, je bent uiterst gekwalificeerd en toch voelt het soms van niet. Alle extra en soms dubbele registratie en administratie lasten doen jullie er gewoon even bij. Je houdt vol en accepteert. Wat een zorgen in de huidige zorg. Het is tijd voor verandering. Tijd voor aandacht en waardering voor jou.

  Esther van der Linde

  Kies voor jezelf

  Juist nu is het hoog tijd om voor jezelf te gaan zorgen. Want jij als zorgprofessional doet ertoe. En jij kunt het verschil maken. Door bewust te kiezen voor verandering die begint bij jezelf. Aan jou de keus. Je hebt mij helemaal voor jezelf in een 1 op 1 persoonlijk coaching traject of je gaat samen met mij en je team in een workshop aan de slag in een magische middag vól herkenning. Om de communicatie, de samenwerking, de sfeer en het contact te verdiepen en te verbeteren. Jullie zijn het allemaal waard om juist in de huidige zorg eens wat extra aandacht en erkenning te ontvangen. Met elkaar maak je ruimte voor bewustwording vooral in positieve kwaliteiten en het open en kwetsbaar op te durven stellen. Er is aandacht voor jou als mens persoonlijk en juist deze aandacht verbindt.

  Mild en vriendelijk

  Hoe mooi is het wanneer je elkaar echt ziet en zorgt voor jezelf en elkaar. Vanuit een mindful en vriendelijke draagkracht. Het verbreedt het ‘wij’ gevoel en samen sta je sterk. Met vertrouwen in jezelf en elkaar ben je krachtig en maak je het verschil waar en wanneer het nodig is. Je neemt je verantwoordelijkheid. Een golfbeweging creëren is de volgende stap. Zo wordt de zorg absoluut weer een stukje mooier. Voel je welkom bij Starfulness. 

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw team kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: