Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg?

   

  "Lichter leven in groei van bewustzijn"

   

  Liefde, compassie en verbinden

  We leven in een verandering van tijdperk. Het collectief menselijk bewustzijn groeit in liefde, compassie, geven en verbinden. Een nieuwe aarde, een nieuwe wereld. Ben jij er klaar voor om te ontwaken in jezelf? Ben jij de verandering die je wilt zien in de wereld?

  Bewuste zelfzorg

  Voel je waar je altijd zorgt voor anderen, zodat voor jezelf zorgen vooral op de achtergrond is gebleven? Sta je open voor wat hier werkelijk de oorzaak van is? Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg? Kies dan heel bewust voor welke transformatie jij wilt gaan. Kijk voor meer informatie over onderstaande mogelijkheden op de betreffende pagina’s in het menu.

  Bewuste zelfzorg uitgebeeld door een zeester op strand tijdens zonsondergang

  Persoonlijke transformatie reis

  Een coaching traject helemaal voor jezelf. Een cadeau wat je gunt en geeft aan jezelf. Een persoonlijke reis is voor jou wanneer je dieper wilt ingaan op jouw behoeften, verlangens en wensen. Om aan jezelf te werken en te gaan voor verandering, een blijvende transformatie. In de diepte voel je waarschijnlijk al langer dat het tijd is om het leven lichter te willen leven en keuzes bewuster te willen maken. Dat is ontwaken, in groei van bewustzijn. Deze keuzes maak je vanuit je hart. Je hart fluistert en je hoofd schreeuwt. Je maakt zelf het verschil door meer te gaan luisteren naar wat je hart je influistert en waarvan je voelt in je lichaam en aan alles dat het klopt. Het hoofd mag lekker tot rust komen en zachter gaan praten. Vanuit je hart klinkt ook de moedige roep om je eigen donkere stukken van schaduw aan te mogen kijken. In alle veiligheid en bedding, ga ik vanuit verbinding heel graag samen met je op reis.

  Voor mensen die werken in de zorg

  Heb je de afgelopen tijd extreem hoge druk en traumatische ervaringen beleefd? Verwarring gevoeld in het nooit gezien en gehoord worden, naar de benoeming van een nationale zorgheld zonder echte inhoud of structurele waardering? Voel je de energie van behoefte aan een nieuwe start? Een nieuwe kijk op de zorg? Juist voor mensen die werken in de zorg was een persoonlijk coaching traject nog nooit zo zinvol als nu. Help je mee de zorg te laten ontwaken door jouw persoonlijke processen te transformeren?

  Bewuste zelfzorg en tranformatie uitgebeeld d.m.v. een vlinder

  Transformatie workshop Lichter Werken 

  Deze workshop op een prachtige locatie midden in de natuur is voor jou wanneer je samen in de verbinding met mensen uit de zorg mag ontdekken wie jij bent als mens in je vak. En ook hoe jij je in groei van bewustzijn verder mag verdiepen. Voor jou en alle zorgprofessionals die, al dan niet als lichtwerker, staan te trappelen om beter te begrijpen wat er binnenin henzelf gebeurt en wat er nodig is om tot een helder inzicht te komen. Hoe we vervolgens met elkaar van binnenuit de zorg kunnen transformeren. Lichter werken in het hart van de zorg.

  De stukjes van wie je dacht te zijn maak je compleet, vanuit je hart. Je leert welke stappen in vertrouwen, loslaten en overgave voor jou persoonlijk en in je werk de juiste zijn. En hoe je deze stappen in je prachtige vak op de afdeling met je collega’s mag delen en verspreiden. Samen op reis naar lichter werken in de zorg, bewuste keuzes maken in leefstijl, zingeving en zelfzorg op de eerste plaats. Een lichter leven in het bewaken van je grenzen en je stem laten horen vanuit je hart.

  Esther van der Linde | Erkenning voor jou als zorgprofessional

  Transformatie training in het hart van de zorg

  Heb jij de moed en het lef om het verschil te maken in het hart van de zorg? Dan is deze training absoluut een must voor jou en je team! Empowerment van binnenuit met een krachtige energie. Met als logisch gevolg, behoud van zorgprofessionals daar waar ze het hardste nodig zijn. Ontwaken in de zorg. Loskomen van het zorgsysteem zodat jouw hart voor wie jij bent in je werk zich weer mag openen. Transformatie van de zorg van binnenuit.

  Voel even waar het je raakt. Het is een gegeven dat je al zoveel jaren de erkenning en waardering mist voor wie je bent in je vak. Jij je niet gezien en gehoord voelt. Je de verbinding en de stabiliteit mist. Je terechte zorgen hebt over de toekomst van de zorg met de recente massale leegloop van collega’s en de heersende hogere machten die letterlijk ver van het bed staan van jullie patiënten en cliënten.

  En ook, dat je zonder oordeel beseft dat je met elkaar al die jaren vanaf de zijlijn zag gebeuren dat de zorg alleen nog maar over geld verdienen gaat. Vanuit welvaart de zieke mens als verdienmodel. Het fundament van zorgen voor mensen vanuit je hart steeds meer gaat over zorgen voor het in stand houden van het systeem van steeds meer met steeds minder. Dat je wilt werken aan jezelf om je stem te laten horen, voelen in je diepste kern dat jij nu je verantwoordelijkheid neemt. Om vanuit je hart, je passie weer te leven en het verschil te maken.

  Voel je welkom

  Wie je ook bent, wat je ook doet, voel je welkom. Zorgend voor een ander in de breedste zin of werk je in de zorg? Ben je een lichtwerker in de zorg? Voel je dat je wakker wordt? Al dan niet met pijn en ongemak en wil je verder ontwaken of voel je nieuwsgierigheid wat dat voor jou zou kunnen betekenen? Ben je hooggevoelig, geraakt of geïnspireerd? Of heb je de roep van verlangen naar groei van bewustzijn gehoord? Het maakt niet uit. Jij voelt welke transformatie bij jou past en jij beslist. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Sterren

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: