Voor wie

   

  "Voor welke reis je ook gaat, je groeit in jouw bewustzijn"

   

  Zielsmissie

  Jouw ziel leeft jouw passie. Mensen die werken in de zorg, hebben er bewust voor gekozen en voelen hierin vaak hun passie. Je vindt het geweldig om met mensen te werken, voor mensen te zorgen, er voor iemand te kunnen zijn. Je bent professioneel, waardevol, sociaal en loyaal. 

  Zorg jij voor een ander? Waarnaar en naar wie gaat jouw aandacht? 

  Naast het antwoord wil ik graag van je weten, hoe jij voor jezelf zorgt. Als je iets dieper kijkt en voelt, wat is dan jouw zielsmissie? Zou je willen weten, begrijpen en voelen waar jouw leven en jouw zorg vanaf vandaag over jou zou mogen gaan? Hoe je steeds dichter bij je authentieke ware zelf komt? 

  Herken jezelf 

  Dan begin je met voelen. En ervaren wat er op de achtergrond al aan het gebeuren is. Voelen waar het schuurt. Voelen waar je verlangen zit. Voelen waar je wensen vandaan komen. Voelen waar jij kunt beginnen met de verandering die jij graag zou willen. In jouw leven, dat van je gezin, dat van je familie, vrienden en collega’s en een stapje verder, in de wereld. En dit overkomt je. In welke situatie dan ook, je voelt wanneer het voor jou tijd is om je verder te verdiepen. In het maken van bewuste keuzes is het aan jou wat voor jou het beste past. En heel belangrijk, welke reis voor jou het beste aanvoelt. 

  zeester op strand tijdens zonsondergang

  Training in het hart van de zorg

  Heb jij de moed en het lef om het verschil te maken in het hart van de zorg? Dan is deze training absoluut een must voor jou en je team! Empowerment van binnenuit met een krachtige energie. Met als logisch gevolg, een werkgever die leert van jullie in het goed werkgeverschap. Behoud van zorgprofessionals daar waar ze het hardst nodig zijn. Dat is mijn zielsmissie en ik deze leef ik volledig!

  Lees even mee. En voel waar het je raakt. Het is een gegeven dat je al zoveel jaren de erkenning en waardering mist voor wie je bent in je vak. Je niet gezien en gehoord voelt. Je de verbinding en de stabiliteit mist. Je terechte zorgen hebt over de toekomst met de massale leegloop van collega’s en de overheersende hogere partijen die letterlijk ver van het bed staan van jullie patiënten. En ook…dat je beseft dat je met elkaar al die jaren hebt laten gebeuren dat de zorg nu nog meer een zakelijke overeenkomst is. Dat je wilt werken aan jezelf om je stem te laten horen, voelen in je diepste kern dat jij nu je verantwoordelijkheid neemt. Om vanuit je hart, je passie weer te leven en het verschil te maken. Geef jou en je team deze magische dag in verbinding en de zorg wordt weer mooier, heeft recht van spreken en bewaakt altijd haar grenzen. 

  Workshop vliegende start

  Deze workshop op een prachtige locatie is voor jou wanneer je je graag met gelijkgestemde zielen omringt. Samen in de verbinding mag ontdekken hoe bewust jij al bent. En ook hoe jij je in hoger bewustzijn verder mag verdiepen. Voor jou en alle mensen die staan te trappelen om beter te begrijpen wat er binnenin henzelf gebeurt en wat er nodig is om tot een helder inzicht te komen. De stukjes van wie je dacht te zijn maak je compleet, vanuit je hart. Je voelt welke stappen in vertrouwen, loslaten en overgave voor jou eindelijk de juiste zijn. En hoe je deze stappen manifesteert om verder jouw reis te kunnen vervolgen. Een vliegende start van lichter in het leven staan in een hoger bewustzijn. Vlieg je mee?

  Esther van der Linde

  Persoonlijke reis

  Een coaching traject helemaal voor jezelf. Een start beleving of een complete beleving. Een prachtig cadeau wat je gunt en geeft aan jezelf. Een persoonlijke reis is voor jou wanneer je dieper wilt ingaan op jouw behoeften, verlangens en wensen. In de diepte voel je waarschijnlijk al langer dat je mee wilt in de verandering van de lage energie frequentie van angst en pijn naar de hogere trillingen van bewustwording in de lichtenergie. Lichter leven en groei in bewustzijnsontwikkeling zijn bewuste keuzes. En die maak je vanuit je hart. Je hart fluistert en je hoofd schreeuwt. Je maakt zelf het verschil door meer te gaan luisteren naar wat je hart je influistert en waarvan je voelt in je lichaam en aan alles dat het klopt. Het hoofd mag lekker tot rust komen en zachter praten. Jouw ware zelf wil zich openbaren en jij bent er klaar voor. En ik ben klaar voor jou. 

  Voel je welkom

  Wie je ook bent, wat je ook doet. Jij bent welkom. Werkzaam in de zorg of zorgend voor een ander in de breedste zin. Bezig met bewustwording. Het willen begrijpen met je hart en niet met je hoofd. Aan het wakker worden, al dan niet vanuit lichamelijke pijn en ongemak.  Ontwaken of nieuwsgierig naar wat dat voor jou zou kunnen betekenen. Hooggevoelig en of hoogbewust, geraakt en geïnspireerd of de roep van verlangen naar een hoger bewustzijn gehoord. Het maakt niet uit. Jij voelt welke reis jou past en jij beslist. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw team kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Sterren

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Bergenboulevard 228
  3825 AC Amersfoort

    06 446 48 054

  Volg mij op: