Bloeiende boom

Antwoorden op belangrijke levensvragen

Mijn drie sessies bij Esther waren ontzettend bijzonder! Esther is een hele lieve warme vrouw, waardoor ik mij vanaf het eerste moment bij haar op mijn gemak voelde (iets wat in mijn optiek heel belangrijk is bij zulk diep persoonlijk werk). Met haar bijzondere gave wist ze tijdens de sessies precies op het juiste moment de juiste vraag te stellen, waardoor ik zelf duidelijk kon voelen wat er zich in mij aandiende en zo mijn eigen antwoorden vond op belangrijke levensvragen. De inzichten die ik hierdoor heb gekregen zijn ontzettend waardevol, zowel voor mijzelf als voor de mensen om mij heen (die baat hebben bij mijn persoonlijke ontwikkeling). Het verwerken van trauma's en het aankijken van mijn diepste angsten helpen mij een betere moeder te zijn voor mijn kinderen. Ik zou iedereen aanraden zichzelf een traject bij Esther cadeau te doen.

Lara

Zon in het water aan zee

Ik durf naar buiten te treden

De drie sessies bij Esther hebben veel veranderd in mij. Na een hartelijk welkom en een vertrouwen in elkaar raakten we meteen in een diep gesprek. De ontmoetingen met mijn ouders en voorouders hebben mij een weten gegeven waardoor mijn hart is open gegaan. Gevolg: Ik sta sterker in mijn leven en voel me open zodat ik naar buiten durf te treden. Een nieuw gevoel waar ik blij van wordt.

Esther ik wens iedereen toe bij jou te komen en van je wijsheid te leren.

A.

Takken van bomen tegen een blauwe lucht

Nieuwe stappen maken in mijn eigen helingsproces

Vanaf het moment dat ik Esther aan de telefoon had was voor mij duidelijk dat ik bij haar moest zijn om nieuwe stappen te maken in mijn eigen helingsproces. En wat een mooie ervaring is dat geweest. Bij Esther kon ik mezelf volledig ontspannen en voelde ik me direct begrepen en gezien. Waar ik normaal wat huiverig ben om dingen te delen die ik ervaar/zie, viel dit bij Esther meteen weg. Er is geen ruimte voor gedraai, ongemakkelijkheid of schaamte. Alles wordt in liefde ontvangen en begrepen.

Mijn laatste sessie is nu ruim andere halve maand geleden en nog steeds zak ik verder in mijn eigen energie en vergroot mijn eigen draagkracht. Ik ben Esther onwijs dankbaar voor haar liefdevolle en krachtige aanwezigheid tijdens mijn reizen. Dankjewel.

Cheyenne

Zonsondergang bij een meer

De bereidheid om de Waarheid te accepteren

Tijdens één van onze sessies zei je me 'Ik ben geen medium.' Dat klopt niet helemaal, zo zie ik het nu. Want in feite zijn we dat allemaal. Eén van de dingen die ik zeker meeneem, is een andere kijk op het mediumschap. Ik denk dat iedereen, die op een gegeven ogenblik kiest voor het spirituele pad, min of meer begint als 'toerist'. Het is een fase waarin je mediumschap enkel bereikbaar acht voor mensen met een bijzondere gave.

Hoewel ik niet wil tegenspreken dat het een gave is, zou ik het nu liever omschrijven als 'de bereidheid om de Waarheid te accepteren'. Het proberen verbloemen van de Waarheid blijkt namelijk veel lelijker dan de Waarheid zelf. Van jongs af aan, worden wij gewend gemaakt om een 'storyboard' te volgen in plaats van onze intuïtie en zo, -ik zou het bijna durven benoemen als-'ontmenselijkt'. Het systematisch liegen getuigt in feite van een bepaalde wreedheid (ook al lijkt het liegen gerechtvaardigd), die via overlevering aan onze kinderen werd en nog steeds wordt doorgegeven.

Regressie (voor mij) geeft uitdrukking aan de wens om te breken met deze traditie. Zij dient ons niet meer. Voor mij voelde het heel natuurlijk. Het is niet een spectaculair visioen dat als een donderslag invalt. De informatie die ik doorkreeg leek zelfs helemaal niet van buitenaf te komen. Het voelde eerder als iets wat je vergeten was en je opeens weer te binnen schiet. Vlak na de regressie was het even moeilijk om de nieuwe informatie te rijmen met mijn verstand, maar inmiddels twijfel ik niet meer aan de juistheid ervan. Het is of je de ingang van de Akasha Kronieken hebt gevonden, ik kan het niet beter uitleggen.

Sindsdien is mijn perspectief beslist breder geworden.
Voor: Ria is een vreselijk mens. Een bemoeizieke vrouw, een drama queen.
Na: Ria kwam ter wereld als de dochter van Lien, na jaren van misbruik door haar eigen vader, en wellicht nog erger, het gedoogbeleid van Liens moeder. De band tussen moeder en dochter is een geboorterecht, maar die kon in zulke omstandigheden uiteraard niet beleefd worden. Ria wordt in het gezin grootgebracht onder een alias, namelijk als de jongere zus van Lien. Ria is inmiddels de 70 voorbij, en de andere betrokkenen zijn reeds lang overleden. Maar haar ziel, en die van hen, roert zich nog steeds. Veel levens zijn stukgelopen op dit gegeven. En het klinkt misschien geringschattend, maar de gevolgen van het proberen wegmoffelen van de ongeoorloofde incestueuze relatie tussen Lien en haar vader, zijn in wezen vele malen erger dan het gebeuren op zich. Een leven lang komedie spelen, wat doet dat met een mens? Misschien komt de dag dat Ria op fysiek niveau de waarheid kan omarmen, daar ben ik nog niet uit. Voor nu durf ik hopen dat het contact, dat werd hersteld door gewoon maar de Waarheid in het licht te zetten, ons allemaal heling mag brengen. Niet alleen voor mijzelf en mijn familie, maar voor iedereen die dit leest.

Met liefde en respect voor *anoniem uit België, plaats ik haar bijzonder mooie ervaring

licht door de bomen

Dankbaar voor de diepere beleving in het nu

Jij hebt mij met jouw vak wijsheid, een deur helpen open te maken. Wat mij nu overkomt is zo bijzonder, wanneer ik 's morgens om 6 uur naar buiten loop om mijn ochtenddouche onder de koude kraan te nemen. Wat ik zo ruim 25 jaar doe, dat is niet nieuw, maar wel de beleving nu. Ik bof ook met mijn tuin en het nu prachtige weer, waardoor mijn tuin op zijn mooist is. Al het frisse groen om mij heen. Maar de beleving is nu dieper. Gister een mooi concert beluisterd op tv, dat vind ik altijd al heerlijk, maar nu dieper. Ik heb zelfs meegedanst, mee bewogen, mee ontroerd te zijn, heerlijk.

's Morgens bij mijn ochtendmeditatie, probeer ik ook in de diepte te komen. Dat is nog moeilijk om er in te blijven, om met een diep gevoel de dag te mogen beginnen. Vanmorgen had ik weer de energie zoals ik die voor de dood van mijn man ook had. Deze weg is bekend met nu nieuwe mogelijkheden. De ontroering die ik nu in mijn hart voel is geraakt en nieuw in mij zelfs om dit onder woorden te brengen. Ik ben zeer dankbaar.

Elly, 79 jaar, volgde twee healingsessies in één week, samen met haar dochter op vakantie in het aangrenzende vakantiepark Het Dierenbos.

Stapel stenen

De groei in zelfliefde die ieder mens aankan

Ik liep vast in mezelf. Besefte dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Het was tijd om ermee aan de slag te gaan. Wie ben ik werkelijk, ik wilde duidelijkheid in mijn leven, waar sta ik, wat wil ik en wat zijn mijn verlangens, passies, mijn grenzen kunnen stellen….

Ik kwam in aanraking met Esther. Zij raakte mij meteen met haar woorden in hoe zij in het leven staat en hoe zij zelf is gegroeid in liefde voor haarzelf, zelfverzekerd, vol zelfvertrouwen, sterk en in haar eigen kracht staat. Wat een mooi mens, dacht ik en wat straalt ze. Kan zij mij helpen?

En ja, wat heeft zij mij geholpen. Esther maakte mij bewust en gaf precies de juiste woorden die ik diep van binnen wel wist en voelde, maar er toch niet bij kon. Door haar luisterend oor, haar begrip, precies wist wat ik bedoelde, haar wijsheid, intuïtie en spirituele inzichten, wist zij precies wat er nodig was op het juiste moment waar ik zo naar verlangde.

Samen in alle liefde en vertrouwen die Esther gaf, ging ik met haar mijn reis aan op haar fijne plek die voor mij magisch voelde. En alles ging zoals het moest gaan. Alles klopte. Ik werd wakker in bewustzijn, mocht stukken van mezelf aankijken. Het waren “oude” stukken, aangeleerde gedragspatronen, opgevoed in angst en “Zo hoort het” en daarin gaan geloven, onzekerheid om erbij te horen, afhankelijkheid, verlatenheid, verwachtingen en bevestigingen.

Nu te weten en mezelf weer te zien wie ik werkelijk ben, weer te geloven in mezelf, door de pijn heen, transformeren, door de poort op weg naar heling. En daadwerkelijk geheeld zijn. Het pad van angst en wantrouwen achter mij te kunnen laten en het pad betreden van liefde en vertrouwen. Ik zou het iedereen aanraden, als je het mij vraagt.

Ik groeide na elke sessie in zelfliefde, creëerde ruimte in mezelf en kreeg antwoorden op al mijn vragen. Wat een vrijheid! Ik ben je ontzettend dankbaar, lieve Esther, want deze reisbeleving met al jouw liefde, bewustzijn en vertrouwen, veranderde mij voor de rest van mijn leven.

Ingrid, volgde een traject van zes healingsessies in vier maanden.

Zonsondergang aan zee

Ongelooflijk helend

Ik kon vorige week niet echt goede woorden vinden om je te bedanken voor het meereizen in afgelopen drie sessies. De drie sessies waren intens, ongelooflijk helend en een bijzondere ervaring. Dankjewel voor al jouw tijd, liefde en energie. We hebben heel veel gedaan en daar ben ik heel dankbaar voor. Diepe buiging voor jou en een grote schouderklop voor mijzelf.

Rob

Zonsondergang aan zee

Wonderlijk mooi

Ik kwam bij Esther met totale nieuwsgierigheid en belangstelling voor mijn voorouderlijke wereld. Nooit gedacht dat ik na een traject van drie keer mezelf al zo wezenlijk anders en lichter in het leven zou voelen.

De matroesjka's binnen mezelf zijn zichtbaar geworden en hebben een plekje in het licht gekregen. Wonderlijk mooi.

Linsey

bomen zonder blad

Ik was toe aan zelfonderzoek en schaduwwerk

Ik werd geraakt door het boek van Maarten Oversier. Reïncarnatie had mijn interesse vanuit mijn yoga-opleiding. Maar met het boek Bestaansrecht werd het tastbaar en bijna alledaags. Ik was toe aan zeg maar zelfonderzoek en schaduwwerk en dus ook nieuwsgierig naar deze methode. Ik kwam zo terecht bij Starfulness, bij Esther. In een paar sessies heb ik de methode mogen ervaren. Ondanks enig voorbehoud sloot Esther en de methode bijna naadloos bij mijn eerdere therapeutische ervaringen aan, maar het was tegelijk ook anders. Esther leidde me met weinig moeite naar een levendige ervaring van enerzijds al decennia lang knellende pijnpunten m.b.t. mijn vader en moeder, en anderzijds, dankzij de trance van het ‘naar binnen gaan’, tot in een direct zeg maar bovenaards samenzijn met hen. Weg van het denken, rationaliseren en controleren, vrij in een dromige, hemelse, kosmische ruimte, waarin jarenlang vastzittend oud zeer, weerstand, schuldgevoel en oplossingsgericht piekeren los kwam. In vele tranen en huilen waarbij in mij, aan de hand van de bezielde leiding van Esther, een tegenwoordigheid van geest verscheen die mij de misverstanden zelf deed uitspreken alsof ik alles eigenlijk al wist. Zo werd een en ander in mij en mijn vader en moeder schoongewassen wat gedurende de dagen na de sessie leidde tot een gevoel van grotere gevoeligheid, tot een ervaring van ‘meer leven’, van meer geest of anders gezegd, een groter bewustzijn en tot slot de ervaring van diepere verbondenheid alsook een groter verlangen daartoe.

Gregoor volgende een transformatie traject van drie sessies in twee maanden

meertje bos herfst

Een warme start van een bijzondere reis

Ik kan je alleen maar heel dankbaar zijn in je begeleiding van deze reis. Het voelde in het begin als "hard nodig" en nu voelt het zo vertrouwd en fijn om dit te doen, een reis die nooit af zal zijn maar wel een bijzonder fijne warme start bij jou heeft gehad. En dat komt door je warme, welkome en rustige uitstraling en openheid waar ik me vanaf begin op mijn gemak heb gevoeld. Ik ervaar nu, tov half jaar geleden, veel meer rust, zie de toekomst veel zonniger tegemoet en voel me weer veel meer Chantal.

Chantal volgde een traject van drie sessies in vier maanden

Zon schijnt in een meertje in een herfstbos

Ik leerde om kwetsbaar en onafhankelijk te zijn

Al toen Esther en ik elkaar voor het eerst telefonisch spraken was de magie meteen voelbaar. Alles wees erop dat wij elkaar mochten ontmoeten en een deel van onze reis in dit aardse leven samen mochten afleggen. En wát ben ik hier dankbaar voor. Esther is haar authentieke Zelf. Dat zie je alleen al aan haar stralende, grote ogen en glimlach. Dat voel je aan de rust die zij met zich meeneemt terwijl zij in de grootsheid van haar Universele Licht krachtig haar positie inneemt als transformatief coach.

Tijdens het proces heb ik echter voortdurend de regie behouden, ook tijdens de sessies, waardoor de verandering die nu merkbaar is in mijn Zijn mijns inziens op diepere lagen heeft kunnen doorwerken. Esther gaf mij liefdevolle doch eerlijke aanwijzingen en vond in de sessies woorden uit een oude intuïtieve wijsheid in combinatie met recentere methoden om samen tot healing, transmutatie en transformatie te kunnen komen. Door de begeleiding van Esther leerde ik om kwetsbaar en onafhankelijk te zijn door innerlijke veiligheid te vinden, eigenaarschap te nemen en om in de meest donkere stukken mijn eigen licht te laten schijnen.

Mijn (zelf)vertrouwen is hierdoor in het half jaar dat wij met elkaar hebben gewerkt veelvuldig toegenomen. Dusdanig dat ik mij eindelijk moedig en krachtig genoeg voel om zowel persoonlijk als professioneel zichtbaar te zijn en mijn vleugels uit te slaan. Esther heeft mij geholpen om in vertrouwen in de stroom van dit leven te staan, waardoor een andere baan moeiteloos op mijn pad is gekomen en ik dit nieuwe avontuur volledig durf aan te gaan.

J.J. volgde een traject van vijf healingsessies in zes maanden.

Ondergaande zon

Mijn licht is weer duidelijk voelbaar en zichtbaar

In december 2021 luisterde ik naar een interview wat Robert Bridgeman deed met Maarten Oversier en hij vertelde uitgebreid over zijn boek Bestaansrecht en over de voorouderlijn en de keuze die we als ziel maakten om in het juiste gezin te worden geboren om onze stukken aan te kijken. Ik was meteen geraakt en appte op gevoel een goede bekende die ook dit interview zag en die jouw buddy bleek te zijn tijdens jullie opleiding bij Robert Bridgeman. Ik kreeg jouw naam en wist meteen dat ik naar jou toe mocht om naar mijn stukken te kijken. Ik ben de afgelopen jaren door pittige processen heen gegaan en ben goed ziek geweest. Ik was er aan toe de obstakels in mijn leven te transformeren. Ik heb best al veel gedaan in mijn energetische ontwikkeling maar dit voelde als heel erg anders.
Na ons eerst contact wist ik dat ik mijn gevoel goed had gevolgd en startte mijn proces. We hebben de velden van mijn voorouderlijnen geopend en zijn stap voor stap door de velden gaan bekijken wat er zich aandiende. Jij deed dit door me steeds weer de juiste vragen te stellen en me steeds weer de gelegenheid te geven uit te spreken wat er in me leefde.
Ik zou drie afspraken met je hebben maar het zijn er inmiddels veel meer geworden. In december 2022 gaan we ons traject afronden en kan ik nu vooral zeggen dat het een doorgaande ontwikkeling en transformatie is in mij. Mijn licht is weer zo duidelijk voelbaar en zichtbaar. Ik ben intens dankbaar voor deze intense sessies samen met jou lieve Esther.

Marinet, volgde een regressie therapie traject van zes sessies in negen maanden

Stapel stenen

Echt van jezelf te houden

Ik ken Esther al een hele tijd dus wist waar ze de afgelopen tijd mee bezig was. Maar nooit aan gedacht dat het iets voor mij zou zijn. Toen kwamen we ineens in een gesprek over hoe het met mij ging en daar vroeg ze of ze me mocht helpen. Gelijk voelde dat helemaal goed om een sessie aan te gaan. Ook al kende ik haar privé, in de sessie was ze voor mij iemand anders. Ik kon zonder schaamte alles kwijt en alles zeggen wat er zich in m’n hoofd afspeelde. Ze heeft me echt geholpen om weer van mezelf te houden, want nu pas weet ik hoe het voelt om echt van jezelf te houden. De dingen waar ik last van heb verdwenen na elke sessie en komen ook niet meer terug. Maar het mooiste vind ik, dat ik nu ook liefde kan ontvangen. Bijvoorbeeld van m’n kind en van mijn partner. Bedankt voor alles wat je me hebt laten inzien!

Jannemiek, volgde een traject van drie sessies in vijf maanden.

Zon en zee

Blijkbaar was het nu de tijd en zo dankbaar ben ik

Zoveel dank. En aan het Goddelijke zoveel dank dat we elkaar mochten vinden en zo resoneren. Gunst, alleen al het gegeven dat dat hartje van mij dus toch nog emoties kan voelen en hoe. Dozen tissues, ze waren niet aan te slepen. Het blijft zo bijzonder dat ik bij jou één blik of vraag nodig heb en het gaat open en hoe! Dit in tegenstelling tot vele andere vorige ervaringen waar ik er met een geintje of ludieke opmerking zo omheen kon draaien.... blijkbaar was het nu de tijd en zo dankbaar ben ik.

Ik kreeg tijdens het wandelen met Simba nog een voor mij belangrijk inzicht en het andere inzicht een dagje later.

* dat intense gevoel van dat ik doorrrrr moest, geen hulp meer had, mij niks moest overkomen en ga maar door. Dit na mijn moeders overlijden ruim vierentwintig jaar geleden, was heel simpel, een totaal gebrek aan vertrouwen, aan overgave. Ik kon er nog niet op vertrouwen dat het heus weer goed zou komen als ik bijvoorbeeld zou uitvallen of het vertrouwen hebben dat de kinderen dit pad zelf hebben gekozen etc.
* ik heb me in het zorgen, in de verantwoordelijkheid, in de controle, in het 'alsjeblieft nooit zo’n groot verdriet voor mijn kinderen, mij mag niks overkomen' vastgebeten, figuurlijk maar zeker ook letterlijk en zo voelt het ook helemaal.

Deze inzichten vielen me toe. Nu transformeren en loslaten. Dat vind ik lastig maar ik ga het aan, ik ben het al aan gegaan.

Dit wilde ik met je delen.

Sinds een paar dagen probeer ik de Woorden van Helende Kracht voor de spiegel te doen. Ieksss. 3e inzicht. Alles valt en staat en begint zelfs met zelfliefde, ik voel ‘m nu, eindelijk, is echt een cadeautje.

Dank je wel nogmaals in grote dankbaarheid.

Big hug, An
Met An reisde ik ruim een jaar mee in haar flow van transformatie in diepe dankbaarheid voor haar groei

Herfstbos

Een ware verademing!

Wat is Esther een ontzettend fijne vrouw om regressie-sessies bij te doen! Ik heb haar daarin leren kennen als oordeelloos en invoelend, zorgvuldig en intelligent. Na het intake gesprek volgenden, telkens met een maand ertussen, twee regressie sessies. Deze twee sessies hebben me naast inzicht en rust ook ruimte gegeven. Ruimte in mentale zin maar ook in de zin van het doorgronden en doorleven van issues in mijn familie. Met als resultaat een verruiming van het bewustzijn.

Ik vind de ervaring dat iemand zo oprecht aandachtig en zuiver naar je luistert en er vervolgens zo diep met je mee aan de gang gaat, een ware verademing! En het leuke is ook dat ik, als rationele rasechte techneut, prima mee kan met haar methodiek.
Esther, dankjewel

Onno volgde een traject van drie sessies in twee maanden

Laan met bomen in bos

Dankjewel voor je geweldige begeleiding

Weer verbonden met mijn moeder en hoe is dit proces verlopen? Dankzij de begeleiding van Esther is er een stuk rust gekomen in het samen zijn van mijn moeder en onze innerlijke gebeurtenissen. Mijn moeder van 79 voelde dat ze niet meer verder kon na een aantal ervaringen in haar leven die haar belemmerde in haar dagelijks leven. Heftige ervaringen als klein meisje en na het overlijden van mijn vader liep ze helemaal vast. Ze was al vanaf haar 15e jaar samen met mijn pa. Ze wilde hier graag hulp voor hebben.

Via een goede vriendin kwam ik bij Esther terecht en ik wilde eerst zelf zo'n transformatiesessie ervaren. Ik vertelde Esther dat ik te vroeg geboren was en twee maanden in de couveuse had gelegen. Ik was benieuwd wat ik in die tijd allemaal had ontwikkeld? Door geen aanraking de eerste tijd heb ik afstand gevoeld naar mijn moeder. Nu 56 jaar later kan ik toegeven dat ik mijn moeder vaak van mij weggeduwd heb en was ik vaak geïrriteerd naar haar toe. Daaronder zat een diep trauma, verdriet van die tijd.

Toen ik voor het eerst bij Esther kwam voelde ik me heel veilig, haar warme vriendelijke liefdevolle uitstraling is voelend en al helend op zich! Ze nam me mee naar haar bijzondere praktijkruimte. Het was niet moeilijk om me helemaal over te geven aan haar deskundigheid. Ze nam me mee via een techniek om mezelf te kunnen gaan waarnemen. Daarbij heeft ze gebruik gemaakt van haar helder intuïtieve vermogens om me bij te staan.

Heel bijzonder om dat te ervaren. Ik ontmoette allemaal beschermers in mij, verschillende ik-jes die zich aanmelden. Persoonlijkheden die ik ooit heb ontwikkeld in moeilijke tijden. Ik realiseerde me, dat ze me toen dienend waren en dat het me nu in de weg stond voor verdere groei in mijn leven. Ik doorzag in de sessie heel helder deze beschermers, ook hele onaangename persoonlijkheden. In de diepte van deze sessie heb ik gezien, gevoeld en ervaren dat deze absoluut niet meer passend zijn. Deze ik-jes heb ik in de begeleiding met Esther mogen transformeren.

Mijn moeder koos ervoor om ook de diepte in te gaan onder haar begeleiding. We namen een week vakantie in het Dierenbos in Vinkel vlakbij de praktijk van Esther om te laten ontstaan wat er geheeld mocht worden. Mijn moeder heeft toen in overleg met Esther twee sessies die week gepland.

We hebben allebei onze innerlijke situaties beter in beeld gekregen. Dit hebben we mogen doorvoelen bij Esther en we zijn daardoor meer tot elkaar gekomen. We hebben ook die week onze persoonlijke ego stukjes herkent en besproken, dat was ook een heftig proces naar elkaar. Leren luisteren, elkaar uit laten praten, de gevoelens van elkaar bij de ander te houden zonder daar emotioneel in drama verwikkeld te raken waardoor er meer begrip en respect ontstond. We zijn ons er van bewust dat Esther het onkruid (de ongemakkelijke persoonlijkheden) in ons, mee heeft helpen opruimen. Er is nu ruimte gekomen in ons en tussen ons.

Het is nu een maand geleden na mijn sessie. Ik herken nu meteen de rollen die ik ooit nodig had om mijzelf te beschermen. Nu zet ik bewust een stapje naar achteren om te zien wat ik doe en herken onmiddellijk welke rol naar voren stapt in een bepaalde situatie. Door mezelf niet meer te hoeven verdedigen of te reageren op situaties is er meer rust gekomen. Heel bevrijdend kan ik zeggen. Wat een inzichten allemaal…

Margot, 56 jaar, volgde een diepgaande healingsessie, was samen met haar moeder een week op vakantie in het aangrenzende vakantiepark het Dierenbos.

Stapel stenen

Vanaf sessie één vol in mijn kracht

Mijn reis met Esther begon met een paar thema's. Ik liep daarop vast en wist niet goed hoe ik dit kon veranderen. Afgesproken te beginnen met drie sessies en dan kijken we wel weer verder. Direct werd duidelijk dat ik behoorlijk wat bij me droeg. Blokkades, trauma's, verdriet, pijn vooral ook uit vorige levens. Best veel waar ik me helemaal niet bewust van was.

Door de vraagstelling van Esther kwamen we uit op de pijnstukken die vervolgens liefdevol werden getransformeerd waardoor ik dit los kon laten. Na iedere sessie ervaarde ik een enorme kalmte en rust en het begon steeds duidelijker te worden wat een impact dit allemaal had op mijn huidige leven. Er werden laagjes afgepeld en ik kwam dichter bij mijzelf. Het is heerlijk om de volle aandacht op jezelf te leggen en het vertrouwen te hebben dat je wordt gezien, gehoord en daardoor weer gaat voelen. Esther zette mij vanaf sessie één vol in mijn kracht!

Wat ik zo bijzonder vind aan onze samenwerking is haar compassie en liefdevol begeleiden. Wanneer het nodig is vooral doorvragen, hoe pijnlijk soms ook, maar alles om mij verder te helpen in het loslaten en ontwaken. Ik vond het allemaal super interessant en liet mij liefdevol begeleiden in dit traject. Het was wel duidelijk dat 3 sessies niet genoeg bleek en onze samenwerking blijft nog doorgaan. Onze energie is puur en zeer krachtig en we komen op bijzondere verbindingen, nog steeds. Mooi om alle antwoorden in jezelf te vinden, niet wetende dat ze er zaten. Allemaal in samenwerking met Esther.

Mathilde, volgde een (nog open) traject van vier sessies in drie maanden.

Stapel stenen

Letterlijk een lichter leven

Voor de sessies bij Esther liep ik heel erg vast, had ik bijna een burn-out en was ik niet gelukkig met mijn leven op dat moment. Het lichter leven programma, heeft mij letterlijk een lichter leven gegeven! Met Esther voelde het gelijk vertrouwd, ik kon alles aan haar vertellen en niks was te gek. Ik ben veel te weten gekomen over mijzelf, wie ik nou echt zelf ben en hoe ik in het leven sta. Wat is mijn passie en waar leef ik nou eigenlijk voor. Het is een intensief programma, maar als ik terug kijk op de sessies ben ik zo blij dat ik het gewoon gedaan heb. Eindelijk kan ik mijzelf nu op de eerste plaats zetten!

Florien (22 jaar), volgde het Lichter Leven Programma van tien sessies in vijf maanden.

Reflectie van bomen en zin en een meer

Eerlijk naar zichzelf

Ik heb Esther meegemaakt als iemand die heel eerlijk is naar zichzelf en alle processen bij zichzelf aangaat. Op deze manier is ze binnen hele korte tijd enorm gegroeid. Pré is ook dat Esther een doener is. Ze laat zich niet weerhouden haar droom te verwezenlijken. Daar waar soms een ander stopt, gaat zij door. Daarmee zal ze mensen goed kunnen helpen. Omdat Esther een achtergrond uit de zorg combineert met coaching/mindfulness/compassie, zal ze voor veel mensen met allerlei lichamelijke en psychische klachten van betekenis kunnen zijn. Wat wil je nog meer, iemand die verstand heeft van het lichaam en de geest.

Anurag ten Klooster, docent van de opleiding mindfulness/compassie coach en eigenaar van Miraconsult en Academie voor leven.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren