Vision board, een creatie om het leven te vieren

Dit keer ontstond ze vrij spontaan. Vanuit de stilte en in het oog van de storm. Waar sta ik in mijn leven van nu en wat wil er in mij ontstaan. Met een nieuwe blik naar binnen. Ik maakte een vision board voor de komende tijd. Een creatie om het leven te vieren.

Spiegels van mijn ziel

Dus terwijl de stormen elkaar opvolgden buiten mij, werd het steeds meer helder wat er aan oude stukken nog altijd aan mij vastkleefde. Fysiek hard werken, mijn lichaam belasten terwijl het eigenlijk achter alle doorleefde processen aanhobbelt. Een grote schuld dragend in het teleurstellen van anderen waar iets diep van binnen voor mij niet goed voelt. Mezelf laten kwetsen en veroordelen. En in dat oude zag ik letterlijk de spiegels van mijn ziel in verlangen naar het nieuwe.

Wees het licht

Ik verbind me met wat er is ontstaan en zie een reflectie van mezelf. Zij reist licht, leeft licht, verspreidt het licht en is het licht. Voelt zich veerkrachtig en is vrij vanuit eigen wijsheid en vrijheid. Lacht en bevrijdt hiermee emotie en blokkades. Kijkt verder dan wat ze ziet.

Creëren en manifesteren

Geeft kracht in zachtheid en voelt in alles de liefde in en voor de natuur.

Heeft bewustzijn op alles wat in het nu voelbaar is door precies dat te creëren en te manifesteren. Loopt vaak blootsvoets door het boshuis en de tuin op moeder aarde die haar draagt. Is dol op bijen en vlinders en heeft in de heerlijke tuin een oase van bloemen en fijne plekjes gerealiseerd.

Kiezen voor liefde

Ze begroet de zon en haar lichtenergie en levenskracht in aanwezigheid en voelt de power in de lievelings flower de roos. Waar Ganesha staat voor een nieuwe keuze en een nieuwe weg, kiest ze heel bewust elke dag voor liefde en volgt en vangt haar dromen. Het leven vierend in creatie en balans. Leve het leven.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren