Esther van der Linde, afbeelding bij blog Vier het leven

Vandaag 49 jaar geleden vond ik zelf het levenslicht. Mijn geboorte duurde even en de start van mijn leven was behoorlijk spannend. Pas vorig jaar heb ik me gerealiseerd dat ik echt zélf de keuze maakte om te ademen. Vier het leven. Ik wilde erbij zijn in dit leven en juist nu!

Dichter bij mezelf

En wat een magisch leven is het. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Het wordt steeds mooier, lichter en ik kom steeds dichter bij mezelf.

Vijf jaar geleden gaf ik mezelf een coaching bedrijf cadeau.

Stralende ster

Starfulness werd geboren. Een stralende ster in het geheel. In de volheid van het leven. Het mooiste cadeau ever. Vijf jaar ont-wikkelen, van wie ik vooral niet was. Expanderen en groeien en mijn ware zelf ín mezelf vinden. Ik ben haar zo dankbaar.

Wat een cadeau

Neem ik mezelf inmiddels heel serieus in wat ik doe, waar ik goed in ben, wat ik mag en kan doen en wat ik heb neergezet. Een succesvolle coaching praktijk waar alle mensen die voelen dat het klopt, hun eigen ingang hebben gevonden. Wát een cadeau!

Ik vier het leven!© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren