Boshuis afbeelding bij blogartikel Verhuizen in jezelf

Ruim vier jaar geleden begon er iets in mijn systeem te veranderen toen ik verder wakker werd in mijn bewustzijn.

Minder hard naar mezelf

Toen was ik al bezig met een interne verhuizing, dat besef ik nu. Mijn mind en gedachten werden zachter, minder schreeuwend en minder hard naar mezelf omdat ik dieper mezelf toestond om te voelen. De oordelen naar mezelf en anderen werden milder. Ik kwam los van overtuigingen en een conditionering die mij had gemaakt tot wie ik dacht dat ik was.

Drama queen

De koningin die ik vroeger wilde worden als kind, was uitgegroeid tot een echte drama queen en ineens kon ik haar glashelder zien en (h)erkennen.

Interne verhuizing

Toen ik écht ontwaakte en diepe stukken van pijn en verdriet mocht helen, omdat het tijd was, ontstond er ruimte in mijn fysieke lichaam en verder daaromheen.

Al die lagen van bestaan, mijn emotionele, mentale en spirituele lichaam, werden ruimer en ook persoonlijkheidsdelen, beschermmechanismen en gedragspatronen waren intern al aan een verhuizing begonnen.

Uit de angst stappen

De kamers in mijn hart gingen open en mijn ziel vond voorzichtig haar verbinding terug. Waardoor mijn hart ging fluisteren en ik steeds meer intuïtief kon waarnemen welke weg voor mij de enige echte juiste zou zijn. De keuze om altijd voor liefde te gaan en uit mijn angst voor het leven, de angst voor mijn licht en de angst voor mijn kracht te stappen.

Verhuizen is een magisch mooi proces

Verhuizen is opruimen, door je systeem laten gaan en opschonen wanneer het je hoogste goed niet meer dient. Verhuizen is loslaten, van gehechtheid aan spullen, mensen en plaatsen. Zowel intern als extern, een magisch mooi en tegelijkertijd een vermoeiend proces.

Thuisgekomen in mezelf

Een fysieke verhuizing kon gewoon niet uitblijven en toen we eenmaal ons boshuis vonden binnen korte tijd, konden we ervaren hoe het voelde om écht ergens thuis te komen. Terug in de verbinding met moeder natuur. Hoe mooi is het dat ik na een interne verhuizing van prachtige processen eindelijk ben thuisgekomen in mezelf.Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren