Pauwenveer met wanddoek in praktijk van Starfulness

Er was een moment waarop ik besloot om met Starfulness, mijn eigen coaching bedrijf, te beginnen. Noem het een ingeving, een gevoel, een teken…

Letterlijk de diepte in

Ik had letterlijk al mijn zekerheden losgelaten en mijn mindfulness en compassie coaching opleiding al een tijdje afgerond toen ik het ineens begreep. Op dat moment was het prachtige wanddoek van een poort waar je letterlijk de diepte in kijkt, al op mijn pad gekomen omdat het blijkbaar ergens in mijn huis een mooi plekje wilde innemen. Ik zie in deze poort diepgang op verschillende niveaus. Bij elke stap die je verder zet ga je weer een stukje dieper om zo bij jouw eigen kern te komen. Zeer toepasselijk in een fase van je leven waar je kiest voor bewustwording, jouw kracht en je diepste zelf.

Namen, betekenissen, kleuren en vormen

Zelf was ik aan het stoeien met namen, betekenissen, kleuren en vormen. Mijn naam Esther betekent ‘ster’ en aangezien ‘licht’ en ‘sterren’ altijd symbolisch belangrijk voor me zijn geweest, verbaasde dit me niets.

Via een dierbare vriendin vond ik fijne mensen die me wilde helpen met de opstart van mijn bedrijf. De vormgeefster met heel toepasselijk de naam Hester, wat ook ‘ster’ betekent, combineerde mindfulness met de Engelse vertaling van ster.

En daar was mijn naam ‘Starfulness’ geboren

Het is een bewuste keuze dat Starfulness net zo is geschreven als mindfulness. Het logo kwam tot stand door het beste van drie ontwerpen te combineren. De sterren, het lettertype, de kleur en de vorm, het klopte allemaal. Het wanddoek zie je terug in de vorm en het gespiegelde staat symbool voor een spiegel die je wordt voorgehouden in een coaching traject. Kortom; er is over nagedacht. Met gepaste trots maak ik mezelf zichtbaar met een prachtige huisstijl en een naam met logo welke ontzettend goed bij mij passen.

Voel je welkom bij Starfulness!

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren