Esther van de Linde, ode aan de vrouwenlijn

Ik schreef er al eerder over op Wereldvrouwendag. Het eren van alle vrouwen, moeders en hoeders van Moeder Aarde. Heelsters van het vrouwelijke in zachtheid. Brengsters van de koestering van zorgzaamheid en verbinding. Draagsters en geefsters van nieuw leven.

Zeven generaties

Er kwam een sieraad op mijn pad, passend en kloppend in alles wat ik inmiddels doe, voel en mag faciliteren. Een medaillon van zeven generaties vrouwen in zilver hangt te schitteren om mijn hals. Gecreëerd en ontstaan in de liefdevolle handen van Vera Spiero van Atelier Veer.

Eren en koesteren

Ik doorleef en heel, eer en koester de moedervrouwen achter mij én vóór mij in liefde voor mijn prachtige dochter. In alles wat nieuw mocht ontstaan de afgelopen weken in de flow en overvloed van creatie, draag ik in liefde. Voor mezelf en voor een ieder die in de verbinding voelt dat het klopt.

Schijn jouw licht

Niet eerder in de tijd kon het veld van liefde en licht voor onze voorouders zich zo breed openen. En alles wat wij in historie nog met ons mee dragen, mag gehoord, gezien, geliefd en geheeld worden. Schijn jouw volle licht op hen die je voorgingen en breek jezelf vrij uit oude patronen, laat los in wie je dacht dat je was en sta in je kracht.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren