Veranderingsproces uitgebeeld door ondergaande zon in een rietveld

Oké, daar had ik dus een idee, een ingeving en het besef om een eigen coaching bedrijf te beginnen. Hoe dan?

Twijfel

Allereerst kwam natuurlijk mijn krachtige ego stemmetje; ‘wie denk jij nou wel dat je bent om dit te gaan doen’? Heel logisch, want dit stemmetje heeft me veel gebracht. En ik voelde ook kansen en mogelijkheden. Ergens in de diepte een soort ‘hartsprongetje’. Zou dit mijn toekomst mogen zijn?

Pijn en verdriet

Nog maar heel kort had ik het rouwproces van pijn en verdriet doorstaan. Het verlies van het opzeggen van mijn baan in de zorg, mijn zekerheden en mijn collega’s een voorzichtig plekje gegeven. Pure rauwe pijn gevoeld en dat proces was allesbehalve makkelijk.

Positief verlangen

En toch voelde het alsof vanuit mijn positieve mindset, een verlangen ontstond om te gaan onderzoeken of mijn wens haalbaar zou zijn. Vanuit het een ontstond het ander. Het ondernemingsplan geschreven en goedgekeurd en een training in hoe ik mezelf zou gaan onderscheiden volbracht. Daarna ging het als vanzelf en alsof het altijd zo heeft moeten zijn.

Juiste mensen

Ik heb mensen gezocht via bekenden, op gevoel, hun kwaliteiten en interesse. Vanuit dat uitgangspunt heb ik ze ook gevonden. Ieder haar vak, zodat ik kan en mag doen waar ik goed in ben. Zelf ging ik teksten schrijven, terwijl mijn site werd gebouwd. Ook stond ik voor de camera en zag hoe alle puzzelstukjes samen kwamen tot een prachtig geheel.

Starfulness

Ja ik weet waar ik naartoe wil en alles aan Starfulness voelt goed. In mijn eerste stap naar transformatie is de samensmelting van ons beiden zichtbaar geworden. Mijn huisstijl, praktijkruimte, kleuren en vormen zijn compleet. En ik mag wel zeggen dat ik trotse eigenaar ben van dit bedrijf!

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren