Schaduwen op de muur

Ergens in het moment van mijn eigen diepste schaduw, diepste crisis van pijn, groot verdriet en groot verlies, zag ik het. Voelde ik het. Ík wás niet dit alles wat mij deed huilen, schreeuwen en vechten voor mijn bestaan. Hét nám bezit van mij, overweldigde me en hield me in een wurggreep.

Verbroken verbindingen

Zó diep zit de identificatie met angst voor pijn en verlies in ons onderbewustzijn ingebakken. In programmering en conditionering in de dichtheid en densiteit van de energie op aarde. En zó diep verankerd zitten de tranen van onze voorouders vanuit diepe traumatische ervaringen die vanuit de schaduw naar het licht willen. Gezien en gehoord willen worden. De verbroken verbindingen en alles waar niet over werd gesproken, wat onder het tapijt geveegd werd, wat buitengesloten werd, verlangt naar heling en bevrijding. Als onderdeel van alle schaduw in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Kies je voor liefde of kies je voor angst?

Trauma gespiegeld

In deze bizarre en heftig verdeelde wereld waarin we nu leven, draait alles om buitengesloten worden. Er niet meer bij horen, afgewezen en beschuldigd en verraden zijn. Trauma wat ons enorm wordt gespiegeld in de buitenwereld en voel maar eens diep van binnen, waar dat over gaat. Trauma’s die in dit moment gecreëerd worden in onze kinderen, op weg naar hun toekomst.

Licht schijnen

Ik mag werken in de schaduw door mijn licht te schijnen in het donker en duister en daarmee het licht in jou weer te helpen herinneren hoe krachtig het is. Jouw vlam nieuw leven in te blazen. Zodat jij in het grote geheel, ook jouw licht op de grote schaduw van het menselijk bewustzijn kunt schijnen.

Eerst geloven dan zien

Er klopt niets van alle verdeeldheid, polarisatie, dwang en drang en alle buitensporige maatregelen die mensen nóg meer uit elkaar trekken, nóg meer verbroken verbindingen teweegbrengt en nóg meer lijden in een staat van hypnose geeft. Ik ga er niet in mee, ik doorzie het spel en ik blijf in verbinding. In acceptatie mét bewustzijn erop, geeft het altijd transformatie. Eerst geloven, dan zien. Geloof in jezelf is je grootste kracht.

Vrijheid en zuiverheid

Ik spreek mijn waarheid, met alle respect voor het jouwe. Ik leef mijn vrijheid, in liefde voor het jouwe. Ik schijn mijn licht, met kracht voor het jouwe. Vrijheid zit in ons, ik leef mijn vrijheid en geef het jouwe licht. Liefde is wie wij zijn, ik leef mijn zelfliefde en geef het jouwe kracht.

Bewustzijn is zuiver in ons, ik leef mijn zuiverheid en geef het jouwe ruimte.

Wees het licht wat jij wilt zien in de wereld.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren