Esther van der Linde, licht in transformatie

Vind de overeenkomsten in de afgelopen tien jaar van mijn leven. Verschillende uiterlijke vormen, altijd een lach… ook wanneer er niets te lachen was, lachte ik de camera en de buitenwereld tegemoet.

Terug in de tijd heb ik geloof ik vele kleuren van de regenboog en modellen in mijn haar wel gehad. Mahonie rood, kastanje bruin, aubergine paars, goudblond en warm wit. Kort, (half)lang, warrig, strak, in paardenstaart en knot, steil en hoe ouder hoe meer krullen van de laatste tijd.

Fysieke verschijning

Echter allemaal in de fysieke uiterlijke verschijning van mij, in elk moment van wie ik toen dacht dat ik het was, of wie ik moest zijn of waar ik aan moest voldoen. Mentaal en fysiek ziek, mezelf verloren, afgekeurd voor werk, opgebrand, ondervoed en onzeker. Zagen mijn ogen zonder te zien. Wie ik werkelijk was of hoe de wereld werkelijk in elkaar stak.

Ontwaken

De afgelopen drie jaren van dankbare persoonlijke zelfontwikkeling, wakker worden en ontwaken in groei van bewustzijn en bewust kiezen voor de innerlijke weg naar binnen, werd het letterlijk steeds een stukje lichter in mij.

Los van angst

Bewuste zelfzorg, helen en transformeren van binnen naar buiten. Van donker naar licht, van zwaar in alle letterlijke opzichten naar steeds lichter. Zo binnen, zo buiten. Vrij van oordelen, met respect en compassie voor ieders keuze en los van angst.

Wees het licht, reis licht, geef licht door licht te zijn

Leef ik licht, voel ik me licht en schijn ik mijn licht. Geef ik licht in zichtbaarheid van mijn eigen transformatie. Met licht en liefde in verbinding met anderen. In lichtheid en heelheid in mij.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren