Lef in leven uitgebeeld door een eekhoorn

Drie jaar geleden schreef ik dit blog. In het nu nog altijd actueel en ben ik ruim drie jaar verder. De lagen van afpellen gaan steeds dieper. Waardevol transformeren om zo te expanderen in bewustzijn. Te blijven groeien. Heel jezelf, heel een stukje van de wereld. Want ook die wereld is drie jaar verder en toont ons steeds meer waar we voor staan, wat we mogen doorzien en vanuit deze ‘buitenwereld’ in onszelf mogen helen.

Vertrouwen in het eigen pad

De afgelopen dagen kwam het woord en de daarbij behorende zielskwaliteit ‘moed’ steeds weer voorbij. Om mij heen vroeg ‘moed’ om mijn aandacht. Moed is angst voelen en tóch gaan. In heftigheid bij dierbaren. Bij lichtwerkers en lichtdragers (alle mensenzielen die ontwaken) om door alle energieën heen te blijven volhouden en vertrouwen op onze zielsmissie en voor mij op mijn eigen pad.

Stappen zetten in zichtbaarheid

Moed om mijn mentale weerstand van een afstand te kunnen bekijken en van binnenuit te doorvoelen en te verwelkomen als een oude vriend. Het gaat over stappen zetten. Het zichtbaar maken van het verlangen om gezien te worden. Onafhankelijk vanuit vrijheid en overgave een boodschap overdragen; verandering bereik je van binnenuit en begint in jezelf.

Oordelen naar mezelf

Vol van vertrouwen in mijn eigen energie en kracht, zijn daar ook nog ‘gewoon’ weleens die overtuigingen, die stemmetjes die zeggen; ‘welnee joh, dat kan jij helemaal niet’. Aangeraakt in een flow van lage energie en trilling sluipen deze oordelen naar mezelf soms gewoon mijn bewustzijn weer in. Ik ben ook maar een mens en weliswaar steeds wakkerder in mijn bewustzijn, het overkomt mij ook.

Draagkracht om te laten ontvouwen

Tijdens mijn ochtendwandeling in het Hoevelaakse bos sta ik oog in oog met een fluffy bruine eekhoorn. Ze blijft staan en kijkt me aan. En wat wil jij mij vertellen? Ik heb het even opgezocht. Kernwoorden; durf te springen, luister naar je intuïtie, ontdek jouw schatten (talenten) en waag de sprong. Alles wat je nodig hebt is al aanwezig en het gaat om de portie moed en lef in draagkracht om alles te laten ontvouwen, te vertrouwen op je eigen oerkracht. Ik gun je ‘moed’, angst voelen en tóch gaan. Want daar ligt de potentie van groei. Ik geef 'moed' liefdevolle aandacht, ik spring! En jij?© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren