In vrouwencirkels en rond het heilige vuur zitten deze vier wijze godinnen, vrouwen

En niet alleen op Wereld Vrouwen dag. Op elke dag. En vandaag met wereldwijde aandacht, eer ik de gehele vrouwelijke moederlijn achter mij en voor mij. Koester ik de vrouwen van de wereld. De oermoeders en hoeders van de Aarde.

  • De onderdrukten, de krachtigen.
  • De getraumatiseerden, de geheelden.
  • De verwaarloosden, de geziene en gehoorden.

De vrouwen in mijn leven

Alle strijdsters en leeuwinnen. Lichtbrengers en geefsters van het leven.

In alle lagen van de mensheid op alle plekken van moeder Aarde. Omarm ik alle vrouwen in verbinding. In mijn hart en in mijn leven.

Vier het leven

Innerlijke vrouw en innerlijke moeder voor het innerlijke kind in mij. Ik eer jou, koester mij. Vrouw van de wereld, trouw aan haarzelf. Vier het leven in eenheid, verbondenheid en heiligheid.

Foto: In vrouwencirkels en rond het heilige vuur zitten deze vier wijze godinnen. Keepers of the four directions. In verbinding met de vier elementen, vanuit vier windrichtingen en vier percepties. Mét bewustzijn rond dé waarheid. Zo reizen zij met mij mee, daar waar ik in groepen mag werken en mag faciliteren in heling en verdieping. Ahé.

Dankbaar in creatie.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren