Heling innerlijk kind uitgebeed door Buddha kinderhandjes

Intens nagenietend van de prachtige workshop en inspiratie dag van afgelopen zondag, met het thema Innerlijk Kind. Ik mocht haar faciliteren. En dat deed ik in eigen groei op z’n Pippi’s.

Pippi Langkous zei altijd: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Ik voelde heel sterk van binnenuit: ‘ik heb het nog nooit gedaan en ik weet dat ik het kan’.

Het innerlijke meisje in mij

Mijn eigen grootste thema in groei en ontwaken, gaat over het innerlijke meisje in mij. Heling van diepe trauma’s, doodgeboren, ernstig ziek zijn, anders zijn, het nooit kunnen vinden en maar blijven zoeken en overgevoelig zijn. Ik heb mezelf de afgelopen jaren in de diepte steeds meer kunnen en mogen helen. Zonder schuld, oordelen en verwijten naar mijn lieve jonge ouders. Zij wisten niet beter en deden wat de dokter zei. ‘Zolang ze nog schreeuwt, zit er leven genoeg in…’

Eerste opstap

Deze dag voor anderen faciliteren, zat al maanden in de energie. Eerste opstap was in de jongerenreis afgelopen zomer. Het verdiepende programma was er al, het zat al in mij en het wilde eruit. En het kwam eruit. In liefde uitgedragen.

Nieuw licht op bestaansrecht

De kleine groep gaf in liefde en compassie een warm welkom voor het innerlijk kind in hen. We lieten ze binnen, reisden met hen naar de veilig burcht in het hart en er kwam heling met diepgaande woorden van helende kracht. Met nieuw licht en inzicht op het bestaansrecht van het innerlijk kind van henzelf alsook van het innerlijk kind van hun ouders en voorouders. Het gaf ruimte en opening in verbroken verbinding.

Magie en loslaten

In de afsluitende vuurceremonie was er magie en ruimte voor loslaten en met cederhout knetterden de intenties, in wat we mee wilden nemen van de dag, het vuur uit, het Universum in, met de krachtige volle maan energie.

En het innerlijke meisje in mij? Zij stond te springen en juichen in mij. Door mij heen mocht zij nog weer dieper helen en staan voor wat ik mag doen in deze wereld. Dankbaar, ontroerd en trots. Ik weet dat ik het kan.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren