Geslaagd voor de opleiding beeld trotse witte pauw

Een jaar geleden ging ik op reis met de Bridgeman Lichtwerkers Academie. Met de opleiding tot transformatie coach, dook ik letterlijk mijn eigen diepte in. Op weg om mezelf te vinden in wie ik dacht dat ik was én wie ik wilde zijn in mijn coach praktijk Starfulness. Mijn reis naar binnen was pittig en is hoe dan ook geslaagd.

Fluistering

Vier jaar geleden besloot ik mijn baan als dialyse verpleegkundige op te zeggen. Ik luisterde naar een fluistering van mijn hart om een coach praktijk op te starten. Er stond een huis, echter zonder fundering. Dat fundament is het afgelopen jaar diep verankerd. Want wanneer je mensen wilt helpen om hun diepste zelf te vinden, te leren loslaten en te helpen helen van trauma’s, blokkades en oude pijn dan is het eerste wat je doet; dit alles zelf te doorleven en te doorvoelen. Vanuit lichtheid en liefde, los van weerstand komen en uit de redders rol te stappen.

Heling

Het was een intense reis van transformatie en heling van mezelf en waarin ik natuurlijk in de opleiding ook volop mocht leren om transformatie coach te zijn voor al mijn cliënten. Alles in mij voelt nu, na de pittige examen week licht, vrij en het stromen van nieuwe ideeën en plannen is begonnen.

Dankbaar en geslaagd

Heel erg dankbaar voel ik me voor alle nieuwe verbindingen met mijn nieuwe collega’s van onze prachtige groep. 26 lichtwerkers zijn geslaagd en vliegen uit, om precies dat te doen waar we voor gekomen zijn.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren