Medicijnwiel tijdens transformatieworkshop op locatie

In de energie van ‘vraag en het wordt je gegeven’ is het gewoon een kwestie van volgen, van luisteren, van creëren. Openstaan voor wat je dan dus vraagt. En wat jou dan vervolgens wordt gegeven. In manifestatie kracht.

Het mag breder, grootser

Het faciliteren van de Innerlijk Kind transformatie workshop op locatie op een landgoed in Vught. Prachtige omgeving, al een aantal keer daar geweest met een kleine intieme groep mensen. Ik voel al een tijdje dat er meer is, dat er veel meer in zit. Dat het breder mag, grootster mag. Spannend en ook de bedoeling. Want waar ik groei en expandeer in mijn eigen ontwikkeling, gebeurt dat kennelijk ook in dat wat ik doe.

Dat ging ongeveer zo; Aan de lijn met mijn liefste buddy Mireilla. Zelf ook deelneemster geweest van de Innerlijk Kind dag:

E: ‘Ik voel een andere locatie, met meer mensen, een groter veld, alleen weet ik nog niet waar dan en wanneer?

M: ‘Ik heb nog wel een ruimte voor je, op 10 mei in De Verbindende Factor’

Stilte…

E: ‘Huh? Oké, hoezo dan?’

M: ‘Ik heb die dag gereserveerd alleen voelt dat niet helemaal alsof dat op die dag voor mij de bedoeling is. Ik geloof dat jij daar dan moet zijn, ofzo..., wil je dat?’

Stilte…

E: ‘Ja! Voelt onwijs goed! Daar wil ik zijn! Ik voel alleen maar ja, ja, ja. De naam, de plek, de energie. Ik heb dit gevraagd en jij geeft het me nu……’

Magisch in de energie

Afijn… zo werkt het in de energie. Ik vroeg, ik kreeg en was aanwezig en bereikbaar en beschikbaar om het van haar te mogen ontvangen. Magisch toch. Creatie kracht in visualisatie en manifestatie. Op basis van vertrouwen en zeker weten dat wat je voelt, werkelijkheid is. Het is er al. Mijn dankbaarheid is groot!

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren