Starfulness & Friends afbeelding bij blog Energie van geboorte in creatie

Vandaag vijf jaar geleden werd Starfulness geboren! Een coaching bedrijf met mijzelf in de rol van coach. Al wist ik toen werkelijk niet wat dat inhield. Ik had een fluistering van mijn hart gehoord, dat wist ik zeker en haar volgde ik. Een ware energie van geboorte in creatie.

Toestemming te groeien

In het meest kwetsbare crisisjaar in mijn persoonlijke leven, gaf ik Starfulness haar licht terwijl het licht in mij steeds verder doofde. In de diepte van die disbalans vond ik haar terug toen ik losliet in liefde. En ik gaf mezelf toestemming te groeien in eigen transformatie, tot transformatiecoach. Een rol die me past en waarin ik me blijf ontwikkelen.

Ruimte voor iets nieuws

In de energie van geboorte komt om ons heen steeds meer aan het licht. In de praktijk in het tuinhuis geven de regelmatige geboortesessies in regressie magische momenten van heling. Dat ben ik verder gaan verdiepen en heeft ruimte gegeven voor iets nieuws.

Naast Innerlijk Kind werk en Voorouderheling in dagworkshops, ziet het thema Geboorte in een weekend retraite in april 2023 haar levenslicht.

Starfulness & Friends is vandaag geboren!

Ik laat haar vrij! Een co-creatie met mijn grote liefde en twee dierbare soulfriends om deze eerste editie van de weekend retraite op een magische plek in het noorden van Brabant, te faciliteren. Een opening vanuit mijn eigen bezieling om ruimte te creëren voor verbindingen met mensen in hun talenten in belichaming en bekrachtiging in het fysieke.

Geboorterecht in bestaansrecht

Friends in deze retraite, geven licht in vitaliteit met (easy flow) poweryoga en release met Hans, soundmeditatie en soundhealing met Roel en het magische veld van Adem & IJs met Debby. Het opent de weg in energetische heling van geboorte in jouw bestaansrecht.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren