Esther van der Linde met het boek bestaansrecht

Zelden kwam een titel van een boek zó binnen. Nagenoeg nooit nagedacht over het woord bestaansrecht. Het recht om te bestaan.

Wie ben ik dan?

Alsof iets of iemand mij het recht om te bestaan heeft ontnomen. Onbewust natuurlijk en zonder schuld. Leef ik mijn leven of kleeft er nog van alles aan mij vast? Stel dat het zo is, wie ben ik dan?

Mijn voorouders eren

Inmiddels weet ik en ervaar ik al ruim drie jaar dat het antwoord in mij woont. Kies ik bewust voor liefde in de weg naar binnen. Blijf ik laagjes afpellen waar ik vandaan kom en voor gekozen heb. Voel ik mij uitgenodigd om daar waar ik vastloop in het leven, mijn voorouders te eren. (Over) grootouders te leren kennen ook al werd er nooit gesproken over hún levens, met alle respect voor het bewustzijn van die tijd.

Dankbaar voor het pad

Ontwaak ik elke dag opnieuw en mag ik steeds op een diepere laag van betekenis met cliënten mee op reis om hún bestaansrecht te vinden. Dankbaar voor het pad wat zich ontvouwt als transformatie coach, twee jaar geleden in de training van Maarten Oversier, auteur van zijn debuut boekenkind Bestaansrecht.

Helder nieuw licht

‘Licht op de verdrongen historie die wij nog in ons dragen’ is de ondertitel.

Dit boek is een hartverwarmende ode aan al zijn cliënten. Raakt jouw eigen familiesysteem en laat je openen in je bewustzijn dat alle oordelen, overtuigingen en programmeringen over regressie- en reïncarnatietherapie in het leven van nu, in een helder en nieuw licht mogen staan.

Jouw bestaansrecht

Schijn jouw licht op de tranen van je voorouders. En voel de uitnodiging van dit boek. Een liefdevolle aanrader, een verrijking voor jouw bestaansrecht.

Starfulness coaching

Esther van der Linde
Geranium 88
5382 JM Vinkel

06 446 48 054

Aanmelden nieuwsbrief

Volg mij op:

Facebook

LinkedIn

Instagram

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren