Esther van der Linde draagt een sweatshirt met de boodschap dat bevrijding in jezelf zit.

Vanochtend vroeg bij het ontwaken realiseerde ik me waar bevrijding over gaat in mijn leven.

Echte vrijheid zit van binnen

Op Bevrijdingsdag vieren we de vrijheid. 77 jaar geleden bevrijd. En tegelijkertijd voelt voor mij de buitenwereld niet vrij. Echte vrijheid zit van binnen. Komt van binnenuit. Voel je in je kern, in je essentie. Het voelt voor mij in de buitenwereld pas vrij wanneer we geen oorlogen meer starten, als we met elkaar besluiten om niet te gaan, wanneer er oorlog uitbreekt. Wat spiegelt een oorlog buiten jou? Is er oorlog binnenin jou? Welk gevecht of welke strijd voer jij nog elke dag? Hoe vrij ben jij? Hoe ben jij vandaag ontwaakt?

Bewuste zelfzorg

Hoe vrij wil je zijn in de shift die we maken in dit veranderende tijdperk met het collectieve menselijke bewustzijn? Het heeft alles te maken met wakker worden in bewustzijn, ontwaken in jouw binnenwereld. En de bewuste keuze te maken in zelfzorg. Jouw licht schijnen op de schaduw en het donker van binnen. Om vervolgens los te komen en los te laten van alle oude patronen, systemen, programmeringen en conditioneringen die jou van je vrijheid beroven.

Een dankbaar hart

Ik kies elke dag voor vrijheid in mezelf. Ben ik, los van ego, de held van mijn eigen leven. En draag ik een dankbaar hart. En deze wonderschone boodschap geef ik aan de wereld. Voor wie het wil horen, voor wie het wil zien, voor wie het wil voelen. Voel je welkom in mijn hart, zij voelt waar het klopt.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren