Wolk in de vorm van een vogel. Afbeelding bij blog aangeraakt in de energie

Ik heb me in mijn leven wel vaker laten masseren en altijd is het fijn, ik kan me goed ontspannen en kom tot rust. Al een paar jaar gun ik mezelf vanwege mijn eigen energiewerk, energetische massages van Sylvia. Dus ook nu ik al ruim twee jaar niet meer in Amersfoort woon, rijd ik elke paar maanden van Noord Brabant naar Soest. Voor een reset. Voor onderhoud aan mijn fysieke lichaam, en tegelijkertijd zoveel meer dan dat. Voor eigen heling in proceswerk. Aangeraakt in de energie.

Herstellend

Een energetische massage van Sylvia nodigt me elke keer opnieuw uit met een afgestemde playlist op de zachte warme tafel. Vandaag ben ik nog herstellende van een heftig weekend ‘ziek zijn’. Een lading figuurlijke sh*#!t kwam er in alle heftigheid uit en heel eerlijk, het waren ook intensieve weken in en na het verlies van mijn lieve moeder.

Een nieuwe aardse werkelijkheid, verschuivingen in de familie en voorouder verbindingen krijgen nieuw licht.

Handen die helen

Onder haar handen die helen, gebeurt veel meer dan ontspanning van spieren. Mijn zenuwstelsel verzacht. Ze valt stil op mijn rechter schouder, een naar gevoel trekt door me heen. Een kriebel in mijn keel, een hoest en vele tranen dienen zich aan wanneer ze ‘dit stuk’ beweegt, beroerd en opschud.

Gebroken vleugel

Ik zeg haar: ‘dit voelde als een gebroken vleugel’ en zo ziet en voelt zij hetzelfde. Afgelopen donderdag viel mijn Rozenkwarts Engel om, ze brak haar vleugel. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Es, het is tijd je eigen vleugels uit te slaan’.

Aan mijn linkerzijde raakt ze aan, mijn aangedane zijde van vorig weekend. Ze nodigt me uit, diepere lagen te laten zien. Er dwars doorheen te gaan, laat maar los en laat je maar zien! Wat draag je hier nog, dit is jouw plek! De hele vrouwenlijn van mijn lieve moeder, oma en overgrootmoeder laat zich zien. Lieve mooie vrouwen, ik doorbreek het patroon. Ik sta in mijn eigen licht en in onvoorwaardelijke liefde laat ik jullie los en vrij. Drie generaties vrouwen voor mij, die zacht en liefdevol achter me staan, verbonden en omarmd, in vrijheid weer samen.

De achterkant van mijn lichaam voelt in balans. Ik ben klaar om dit achter me te laten en draai op mijn rug. De helende handen van Sylvia bewegen zacht, soms stevig en altijd in alle lagen van mijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. De voorkant van mijn lichaam voelt dat de energie gaat stromen, omdat de fysieke plek van ‘vleugels’ is geheeld, in balans is en wat ruimte geeft om vooruit te denken en te leven. Dat wat me gebroken hield, te bedanken en liefdevol los te laten.

Herboren, diep aangeraakt in energie en veel meer compleet

Twee uur later voel ik me als herboren, diep aangeraakt en veel meer compleet. Dit is wat Sylvia ten diepste kan, doet en waarin ze ook steeds meer wordt uitgenodigd zichzelf mee in de wereld te zetten. Vandaag deel ik haar met liefde.

© 2024 Starfulness. Alle rechten voorbehouden

Website gerealiseerd door: Petriana.nl

Opslaan
Cookies gebruikersvoorkeuren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Als u het gebruik van cookies weigert, werkt deze website mogelijk niet zoals verwacht.
Accepteer alles
Weiger alles
Lees meer
Analytics
Tools die worden gebruikt om de gegevens te analyseren om de effectiviteit van een website te meten en om te begrijpen hoe deze werkt.
Google Analytics
Accepteren
Niet accepteren