Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg?

   

  "Lichter leven in groei van bewustzijn"

   

  Liefde, compassie en verbinden

  We leven in een verandering van tijdperk. Het collectief menselijk bewustzijn groeit in liefde, compassie, geven en verbinden. Een nieuwe aarde, een nieuwe wereld. Ben jij er klaar voor om te ontwaken in jezelf? Ben jij de verandering die je wilt zien in de wereld?

  Bewuste zelfzorg

  Voel je waar je altijd zorgt voor anderen, zodat voor jezelf zorgen vooral op de achtergrond is gebleven? Sta je open voor wat hier werkelijk de oorzaak van is? Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg? Kies dan heel bewust voor welke transformatie jij wilt gaan. Kijk voor meer informatie over onderstaande mogelijkheden op de betreffende pagina’s in het menu.

  Bewuste zelfzorg uitgebeeld door een zeester op strand tijdens zonsondergang

  Persoonlijke transformatie reis

  Een coaching traject helemaal voor jezelf. Altijd drie of meer sessies om in bewustwording, blokkade en trauma heling en het vinden van jouw passie een flinke stap te maken. Een cadeau wat je gunt en geeft aan jezelf. Een persoonlijke reis is voor jou wanneer je dieper wilt ingaan op jouw behoeften, verlangens en wensen. Om aan jezelf te werken en te gaan voor verandering, een blijvende transformatie. In de diepte voel je waarschijnlijk al langer dat het tijd is om het leven lichter te willen leven en keuzes bewuster te willen maken. Dat is ontwaken, in groei van bewustzijn. Deze keuzes maak je vanuit je hart. Je hart fluistert en je hoofd schreeuwt. Je maakt zelf het verschil door meer te gaan luisteren naar wat je hart je influistert en waarvan je voelt in je lichaam en aan alles dat het klopt. Het hoofd mag lekker tot rust komen en zachter gaan praten. Vanuit je hart klinkt ook de moedige roep om je eigen donkere stukken van schaduw aan te mogen kijken. In alle veiligheid en bedding, ga ik vanuit verbinding heel graag samen met je op reis. En juist wanneer je nu een stem hoort die zegt, het is nog niet de juiste tijd, dat kan jij niet en de weerstand toont zich in volle aanwezigheid, duik dan juist die weerstand in en gun jezelf een diepzielduik. Het is tijd.

  Bewuste zelfzorg en tranformatie uitgebeeld d.m.v. een vlinder

  Transformatie workshop Lichter Werken 

  Deze workshop op een prachtige locatie midden in de natuur is voor jou wanneer je samen in de verbinding met gelijkgestemde mensen mag ontdekken wie jij bent als mens. En ook hoe jij je in groei van bewustzijn verder mag verdiepen. Voor jou en alle andere mensen, al dan niet als lichtwerker, staan te trappelen om beter te begrijpen wat er binnenin henzelf gebeurt en wat er nodig is om tot een helder inzicht te komen. Hoe we vervolgens met elkaar van binnenuit het systeem kunnen transformeren. Lichter werken in het hart van elke organisatie.

  De stukjes van wie je dacht te zijn maak je compleet, vanuit je hart. Je leert welke stappen in vertrouwen, loslaten en overgave voor jou persoonlijk en in je werk de juiste zijn. En hoe je deze stappen in jouw vak op de afdeling met je collega’s mag delen en verspreiden. Samen op reis naar lichter werken in de organisatie, bewuste keuzes maken in leefstijl, zingeving en bewuste zelfzorg op de eerste plaats. Een lichter leven in het bewaken van je grenzen en je stem laten horen vanuit je hart.

  Esther van der Linde | Erkenning voor jou als zorgprofessional

  Transformatie training voor bevlogen teams

  Heb jij de moed en het lef om het verschil te maken in het hart van jouw organisatie? Dan is deze training absoluut een must voor jou en je team! Empowerment van binnenuit met een krachtige energie. Met als logisch gevolg, behoud van mensen daar waar ze het hardste nodig zijn. Ontwaken in het systeem. Loskomen en jezelf bevrijden uit het systeem zodat jouw hart voor wie jij bent in je werk zich weer mag openen. Transformatie van binnenuit.

  Alles wat gezien wil worden in het stromen of vastlopen van de energie binnen jullie team, krijgt liefdevolle aandacht en wordt geheeld. Het systeem opent zich vanzelf en we gaan samen aankijken, doorvoelen en transformeren wat jullie wellicht onbewust en onbedoeld in stand houden. Deze training geeft inzicht, rust en ontspanning en vooral veel ruimte wanneer jullie ieder voor zich én in de verbinding en commitment met het team, vanuit verlangen en veerkracht met elkaar in de weerstand duiken. Laat je verrassen! 

  Voel je welkom

  Wie je ook bent, wat je ook doet, voel je welkom. Voel je dat je wakker wordt? Al dan niet met pijn en ongemak en wil je verder ontwaken of voel je nieuwsgierigheid wat dat voor jou en voor jouw organisatie of afdeling in je werk zou kunnen betekenen? Ben je hooggevoelig, geraakt of geïnspireerd? Of heb je de roep van verlangen naar groei van bewustzijn gehoord? Het maakt niet uit. Jij voelt welke transformatie bij jou past en jij beslist. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Sterren

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: