Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg?

   

  "Compleetheid en heelheid in verloren zielsdelen"

   

  Heling en verzachting 

  We leven in een verandering van tijdperk. Het collectief menselijk bewustzijn groeit in liefde, compassie, geven en verbinden. Een nieuwe aarde, een nieuwe wereld. Ben jij er klaar voor om te ontwaken in jezelf? Ben jij de verandering die je wilt zien in de wereld? Door te kiezen voor een transformatie traject, help je mee de trilling in de energie te verhogen van het collectief menselijk bewustzijn. Om ook in de voorouderlijke waaier achter jou, bewustzijn, heling en verzachting aan te brengen door hen die je voorgingen te eren. 

  Bewuste zelfzorg

  Voel je waar jij altijd zorgt voor anderen, zodat voor jezelf zorgen vooral op de achtergrond is gebleven? Sta je open voor wat hier werkelijk de oorzaak van is? Ben jij klaar voor bewuste zelfzorg? Kies dan heel bewust voor welke transformatie jij wilt gaan. Kijk voor meer informatie over onderstaande mogelijkheden op de betreffende pagina’s in het menu.

  Zonsondergang aan zee

  Persoonlijke transformatie reis

  Een cadeau wat je gunt en geeft aan jezelf. Een persoonlijke reis is voor jou wanneer je dieper wilt voelen in verlangens en wensen. Om aan jezelf te werken en te gaan voor verandering, een blijvende transformatie. Deze bewuste keuzes maak je vanuit je hart. Je hart fluistert en je hoofd schreeuwt. Je maakt zelf het verschil door meer te gaan luisteren naar wat je hart je influistert en waarvan je voelt in je lichaam en aan alles dat het klopt. Het hoofd mag lekker tot rust komen en zachter gaan praten. Vanuit je hart klinkt ook de moedige roep om je eigen donkere stukken van schaduw aan te mogen kijken. In alle veiligheid en bedding, ga ik vanuit verbinding heel graag samen met jou op reis. En juist wanneer je nu een stem hoort die zegt, 'het is nog niet de juiste tijd, dat kan jij niet' en de weerstand toont zich in volle aanwezigheid, omarm dan juist die weerstand en gun jezelf een diepzielduik. Jij mag jouw licht gaan schijnen in jouw bestaansrecht. Het is tijd en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

   

  Transformatie workshop Innerlijk Kind 

  Deze workshop op de prachtige locatie van het intieme Landgoed Bleijendijk midden in de natuur, is voor jou wanneer je samen in de verbinding met een mooie groep mensen ruimte wilt maken voor al jouw verloren kindsdelen. Waar je voelt dat het meisje of jongetje in jou van zich laat horen op onverwachte momenten. De joy van de eerste sneeuw en de behoefte om een sneeuwengel te maken, alsook verbazing en verwarring in kinderlijke boosheid of verdriet wat oud voelt, alsof je wordt teruggeworpen in de tijd. Voel en ervaar de kracht van een groep. In veiligheid en geborgenheid en een bedding van vertrouwen op weg naar het erkennen en liefhebben van deze kindsdelen. In nieuw licht op jouw bestaansrecht.

  Esther van der Linde

  Transformatie projecten voor jongeren

  Je bent tussen de 16 en 28 jaar en loopt vast op school, je werk, thuis of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens. Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn, of dat je anders bent dan anderen. Ben je bereid de verantwoordelijkheid over je leven (terug) te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? En voel je je gemotiveerd om samen met een groep jongeren de diepte in te gaan? Dan zijn de transformatie projecten zeker iets voor jou. 

  Voel je welkom

  Wie je ook bent, wat je ook doet, voel je welkom bij Starfulness. Niemand buitengesloten. Voel je nieuwsgierigheid of inspiratie? Een roep vanuit je hart? Jij voelt welke transformatie bij jou past en jij beslist. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

  Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

  Sterren

  Starfulness coaching

  Esther van der Linde
  Geranium 88
  5382 JM Vinkel

    06 446 48 054

  Volg mij op: